Macelar transator in GERMANIA - fara comision de intermediere

ProWorkers SRL

30-05-2016 | EXPIRA LA 29-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

ProWorkers angajeaza pentru partenerii din GERMANIA!

Daca ai experienta ca transator carne de pasare sau ca preparator carne de pui pentru shaworma, poti avea un loc de munca la un abator din GERMANIA! Activitatea principala este dezosare pulpe de pasare.

Cu vointa de munca, poti castiga incepand cu 700 € si chiar depasi 1800 €/luna.

Salariul este in functie de cantitatea lucrata, asadar:
- daca dezosezi pana la 8500 Kg lunar - 13 centi pe kg de carne dezosata
- daca depasesti cantitatea de 8500 kg lunar, pentru primele 6600 kg - 15 centi / kg
- daca depasesti 8500 kg + 6600 kg, cantitatea de kg dezosata se plateste - 17 centi / kg

DACA SE DEPASESC 10000 kg se ofera un BONUS SUPLIMENTAR de 150 EURO!

Beneficii:
- Asigurare de sanatate conform formularului A1;
- Cazarea in Germania este oferita gratuit de catre angajator in camere de 2-3 persoane;
- Transportul intre cazare si locul de munca este oferit gratuit;
- Echipamentele de lucru sunt gratuite (haine si pantofi de lucru, cutite, manusi de protectie).


CERINTE

Fara comision. Iti cerem doar seriozitate!
Asadar, daca indeplinesti conditiile specificate, contacteaza-ne de LUNI - VINERI intre orele 09:00-16:00 la telefon: 0746.391.295 sau adresa de mail: mm@proworkers.eu.


DESCRIEREA FIRMEI

Avem excelente oportunități profesionale pentru dumneavoastră

Folosindu-ne de experiența de peste 8 ani în domeniul recrutării și plasării forței de muncă, am creat un instrument inovator, dedicat consultanței în HR, destinat să faciliteze interacțiunea dintre partenerii ProWorkers. Instrumentul despre care vorbim, este platforma on-line. În cadrul acesteia, candidații aflați în căutarea unui loc de muncă în străinătate, își pot introduce datele profesionale din CV. Angajatorii din străinătate, selectați și verificați de echipa ProWorkers, pot vizualiza aceste date și solicita un interviu cu candidații respectivi, în vederea angajării. Toate acestea se derulează cu ajutorul platformei on-line și nu implică nici un comision sau cost ascuns din partea candidaților, totul fiind gratuit.

Misiunea noastră
ProWorkers crede în reușita profesională a fiecăruia, ca rezultat a interacțiunii dintre potențialul și capacitățile sale, cu oportunitățile profesionale ce le oferim. Avem abordări noi și dezvoltăm instrumente inovatoare și ușor de folosit. Aplicăm în tot ceea ce facem principii precum profesionalism, confidențialitate și flexibilitate. Facilităm interacțiunea dintre angajatorii străini cu candidații români aflați în căutarea unui loc de muncă în străinătate. Avem job-uri disponibile. Vrei sa arunci o privire?

Privire de ansamblu
Acum, mai mult decât oricând, capacitatea de a dispune de angajați competenți a ajuns să fie din ce în ce mai importantă în direcționarea organizațiilor spre succes sau spre eșec. Practic, prin platforma ProWorkers, fiecare aplicant are oportunitatea de a fi găsit de angajatorul potrivit, în funcție de meseria sa. Deviza activităților noastre nu se axează spre vinderea unor servicii, noi lucrăm în cea mai eficientă manieră, pentru a deveni partenerii dumneavoastră de la începutul completării formularului de candidatură și până la obținerea rezultatului final. De aceea, sistemul de lucru ProWorkers se axează pe utilizarea și adaptarea continuă a ultimelor tehnologii informaționale, în scopul diminuării timpului necesar rezolvării cerințelor aplicanților și ale angajatorilor străini.