Lucrator in depozit / comisionar

POD Int. Personalberatung GmbH

24-10-2021 | EXPIRA LA 24-10-2021

Job expirat

RESPONSABILITATI

De zeci de ani, suntem unul dintre cei mai mari angrosisti de înaltă performanță pentru oțel, elemente de construcție, servicii de construcții (instalații sanitare și încălzire) și unelte în Pfalz, Saarland și in Nordbaden. Clienții noștri din comerț și industrie ne cunosc ca un partener modern și de încredere, cu un puternic accent pe client.
În domeniul tehnica pentru case căutăm un selector de comenzi cu normă întreagă într-un model în două schimburi (7 am-3pm / 3-1pm)
Oferim remunerații bazate pe performanță, precum și un spectru larg si interesant de teme si responsabilitati într-o echipă dedicata.


CERINTE

Disponibilitate si dorinta de a invata lucruri noi
Disponibilitate de integrare
Disponibilitatea de a lucra în schimburi
Multa miscare in depozit
Munca fizica
Permisul de conducere pentru stivuitor ( de preferat), dar nu obligatoriu


BENEFICII OFERITE

1.900 € - 2.000 € brut pe lună
Orele suplimentare ca timp liber sau plătite
Cameră single într-un apartament de 3 persoane pentru 350 EUR pe lună, inclusiv toate costurile în apropierea companie și centrul orașului


DESCRIEREA FIRMEI

Firma POD Int. Consultanță Personală GmbH (societate limitata pe acțiuni) recrutează din anul 2012 persoane specializate/calificate în lucru manual pe un termen îndelungat pentru Clienții nostri din Germania. Munca se va desfășura într-o firma respectiv Atelier/Fabrică corespunzătoare cu calificarea angajatului. În cei 5 ani de activitate am fi putut avea peste 350 de Candidați majoritatea venind din Spania spre Germania pentru oferta de muncă.