Ingrijitoare de persoane varstnice in Germania

GoWork.pl

28-04-2015 | EXPIRA LA 28-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Locul si data plecarii: Berlin 03.05.2015
Trebuie ingrijita: doamna Eleonora (anul 1925, 72 kg, 164 cm)

In acest moment cautam persoane dornice sa lucreza ca si ingrijitoare de persoane varstnice pentru doamna Eleonora care locuieste in Berlin.
Este simpatica, are 90 de ani, dar din cauza varstei nu se poate ocupa de casa. II trebuie multa intelegere din partea ingrijitoarei pentru ca sufera de depresie, Alzheimer si dementie. Are preobleme cu inima si tensiune.
Responsabilitati:
Responsabilitatile ingrijitoarei sunt legate de conducerea casei: curatenie, cumparaturi, pregatirea meselor.
Doamnei ii trebuie ajutor in timpul igienei corporale dimineata si seara, ajutor in timpul imbracarii, schimbarea pampersului-chilotilor, vegherea in timpul noptii.


CERINTE

Cerinte:
Cunoasterea limbii germane la un nivel comunicativ, implicare si experienta. Candidata trebuie sa fie nefumatoare.


BENEFICII OFERITE

Oferim:
Candidatilor le oferim: cazare si mancare la locul de munca, loc de munca legal, acoperirea costurilor transportului, salarii atractive, premiu pentru o plecare rapida in Germania.


DESCRIEREA FIRMEI

Gowork.pl este o agenție de recrutări poloneză care se ocupă cu recrutarea personalului din domeniul ingrijirii persoanelor vârstnice din Germania. Din anul 1995 de când agenția și-a început activitatea în acest domeniu și-a extins spectrul nu numai în toată Polonia ci și în Bulgaria sau România. Persoanele care sunt interesate sã lucreze ca îngrijitor de persoane vârstnice pot sã ia legãtura cu noi prin e-mail, telefon sau prin pagin noastrã de web.
Consultanții noştri vor rãspunde cu siguranțã la astfel de interpelãri, iar atunci începe procesul de recrutare.