Ingrijire

Euro Fusion S.R.L

07-04-2015 | EXPIRA LA 30-04-2015

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Descrierea job-ului:
Provocarea consta in:
- oferirea condiţiilor de îngrijire care să respecte identitatea, integritatea şi demnitatea persoanelor vârstnice;
- menţinerea capacităţilor fizice şi intelectuale ale persoanelor vârstnice;
- stimularea participarii acestora la viaţa socială;
- facilitarea şi încurajarea legăturilor interumane, inclusiv cu familiile persoanelor vârstnice;
- asigurarea hranei si conditiilor igienico-sanitare corespunzatoare, precum si intretinerea si folosirea eficienta a bazei materiale si a bunurilor din dotare;
- ingrijirea si supravegherea persoanelor protejate;
- asigura informarea beneficiarilor asupra starii persoanei;
- organizeaza activitati de relaxare si de socializare.
Acest job iti ofera o alta perspectiva asupra lumii si o siguranta asupra viitorului oferindu-ti posibilitatea de a deveni responsabil si profesionist intr-un domeniu foarte cautat!
“Nu voi fi un om obisnuit pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.”


CERINTE

Candidatul ideal:
Rabdarea si dorinta de a ajuta semenii sunt valori interioare puternice care ne conduc spre scopuri inalte. Cautam femei tinere care sa incurajeze, sa stimuleze si sa intretina bunavointa, unite prin dorinta de a ajuta. Cultivarea acestor idealuri se regasesc in obiectivele noastre. O atitudine deschisa, pozitiva cu dorinta de invatare si formare se incadreaza in cerintele noastre si te aduce alaturi de noi pentru a construi impreuna o echipa tanara profesionista in furnizarea de servicii umanitare cu un nivel ridicat al calitatii in munca desfasurata.


BENEFICII OFERITE

Firma cu experienta in servicii umanitare va asteapta sa va alaturati echipei pentru invatarea meseriei de ingrijitori varstnici! Oferim: salariu atractiv, cursuri de limba germana si ingrijire batrani gratuit, suport pe intreaga perioada a desfasurarii contractului, asigurare medicala privata, cazarea si masa asigurate de catre beneficiar!
Pentru stabilirea interviului ne gasiti la: 0356-441.610 \ 0721-236.515 Va asteptam!


DESCRIEREA FIRMEI

Firma cu experienta dorim sa construim o echipa in furnizarea de servicii umanitare cu un nivel ridicat al calitatii in munca desfasurata!