Asistenți/Asistente medicali/medicale Germania

Procariera m&s

29-04-2020 | EXPIRA LA 29-04-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firma ProCariera recrutează Urgent! Asistente/asistenți medicale/medicali cu normă întreagă pentru azile de bătrâni cu renume din zona Bavaria (Munchen,Nürnberg,Ingolstadt,etc.)
În ceea ce priveste învățarea limbii germane,vă putem oferi posibilitatea de a urma cursuri de limba germană on line gratuite începând de la nivelul 0. Cursurile durează 6 luni.
Odată cu sosirea dumneavoastră la locul de muncă vă vom susține în demersurile necesare pentru a vă recunoaste diploma de asistent
Salariul este de 3000 euro/brut
Asigurare de sănătate,șomaj și pensie pe toată perioada contractuală.
Locatie: Germania,Bavaria
Serviciile noastre sunt gratuite pentru candidați, noi fiind remunerați de către client, viitorul dvs. angajator. Atuul nostru constă în faptul că la noi găsiți cel puțin un consultant care stăpânește limba română, inclusiv în Germania în cadrul biroului nostru aflat în Ingolstadt iar contactele de muncă se semnează direct cu angajatorul german.


CERINTE

Dacă aveți studii postliceale sau universitare,cunostințe de specialitate cuprinzătoare și de actualitate, siguranță și empatie în comportamentul cu oamenii, flexibilitate, trimite-ne un CV!


DESCRIEREA FIRMEI

Orice calatorie incepe cu un prim pas.

Daca esti la inceputul drumului spre o cariera de succes, sau daca drumul pe care l-ai parcurs pana acum nu ti-a adus satisfactiile dorite si vrei sa-i acorzi o noua sansa carierei tale, noi suntem aici pentru tine.

Alaturi de colaboratorii nostrii cautam sa gasim cele mai bune variante pentru a-ti desfasura activitatea intr-un mediu placut, intr-un mediu in care munca , profesionalismul si daruirea sa-ti fie apreciate la adevarata valoare.

ProCariera este companie de consultanta si servicii de recrutare personal cu sediul in Romania, Bucuresti, cu o sucursala in Brasov si o alta sucursala in Germania, Bavaria, Ingolstadt. ProCariera ofera consultanta companiilor germane care doresc sa isi extinda echipa de angajati, asigurandu-le personalul necesar prin servicii profesioniste de recrutare. Intermediem forta de munca inalt calificata in domenii precum: sanatate, informatica si inginerie din Germania.

ProCariera asigura servicii complete pentru candidati, de la gasirea unui loc de munca pana la sprijinul necesar integrarii la noul loc de munca si in noul mediu de viata.