Functionar Economic

SC SELIR SRL

28-08-2012 | EXPIRA LA 27-09-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Cerintele minime pentru acest job se reduc la:
- limba italiana la nivel mediu spre avansat; candidatul trebuie sa poata sustine o conversatie in limba italiana
- cunostinte operare PC, navigare internet, posta eletronica
- cunostinte pachet Office: Word, Excel, Outlook.
- studii economice (master reprezinta avantaj)


DESCRIEREA FIRMEI

Societatea Selir este o societate specializata in asigurarea de servicii informatice, membra a grupului de societati financiar - bancare Gruppo Banca Sella - Italia si a fost fondata in luna iunie a anului 1995, in orasul Galati, ca o societate de tip joint-venture.

Grupul financiar - bancar Gruppo Banca Sella are o structura complexa si articulata fiind constituit din mai multe tipuri de societati: banci, societati de leasing, societati de asigurare, societati de brokeraj precum si societati de informatica. Pe langa Selir in cadrul grupului mai exista inca o societate de informatica si anume Sella Synergy India Ltd (SSIL).

In anul 1995 societatea si-a inceput activitatea cu un nucleu omogen de 8 programatori, pentru ca in anul 2004 in structura organizatorica a firmei sa intalnim un numar de 65 de angajati (40 persoane implicate in procesul de dezvoltare software si alte 25 pesoane implicate in activitati administrative de data entry). Cresterea continua la nivel de personal se reflecta la septembrie 2007 prin existenta a 60 de angajati la departamentul Dezvoltare software si 113 angajati in departamentul Centru Servicii, in cadrul caruia, incepand din luna iulie 2007, a demarat serviciul de call-center, ce cuprinde 22 angajati. La inceputul anului 2008 echipa Selir a atins 185 de membri si este in continua crestere.

Grupul Banca Sella (www.gruppobancasella.it) din care Sleir face parte are in componenta sa peste 4000 persoane.