Content Management

SC Thecon SRL

31-03-2017 | EXPIRA LA 02-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Contribuie la strategia de segmentare a produselor si a clientilor, promovarea online a brand-ului și a produselor;
Administrarea platformelor de comunicare online (site-uri, bloguri, forumuri, pagini de Facebook)
Interacţiune cu publicul de pe Social Media, menţinere comunicarea continuă
Adaptări texte şi traduceri
Redactarea textelor publicitare


CERINTE

Cunoștințe despre e-Commerce și mecanismele acestuia (experiența de lucru relevantă în domeniul e-Business/e-Commerce, social media, online marketing este un mare avantaj);
Cunoștințe de baza: SEO, HTML, CSS, WordPress, Prestashop, Magento.
Excelente abilități de exprimare, atât verbal cât și în scris. Trebuie să stăpânească foarte bine diversele canale de comunicare
Foarte bune abilități de organizare a propriei munci, sa aiba energie şi pasiune pentru lucrul cu oamenii, integritate, spirit analitic, sa fie autodidactic, ambitios si dinamic.
Candidatul ideal trebuie sa aiba o atitudine pozitiva si optimista sa fie atent la detalii si sa fie capabil sa lucreze eficient cu diferite echipe și oameni din diferite niveluri. De asemenea sa poata lucra sub presiune.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o firma romaneasca de soft specializata in dezvoltarea aplicatiilor web ce au un grad de complexitate ridicat.
Misiunea noastră este să întrecem nivelul așteptărilor clienților prin livrarea de servicii de calitate și personalizarea nevoilor acestora, adaptate cerințelor pieței și ultimelor tehnologii în materie de Web Design, SEO, Adwords și Social Media. Suntem o echipă de tineri entuziasmați (dependenți) de internet gata să suplinească necesitățile afacerii tale în mediul online.
Membrii echipei noastre au experienta (1-6 ani) in domeniul de aplicatii web si de dezvoltare web cu un palmares solid dovedit de-a lungul carierei lor.