Asistent de farmacie - Fundulea

Farmacia Sf. Elena

22-02-2021 | EXPIRA LA 24-02-2021

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul presupune că asistentul de farmacie:
- asigură eliberarea produselor medicamentoase și completează, după caz, documentul Recomandarea farmacistului, sub supravegherea farmacistului;
- respectă regulile de bună practică farmaceutică și politicile implementate în farmacia Sf. Elena;
- participă la recepția cantitativă și calitativă a medicamentelor, alături de farmaciști;
- respectă drepturile fiecărei persoane la servicii farmaceutice, fără discriminare;
- respectă confidențialitatea asupra tuturor informațiilor ce decurg din serviciile farmaceutice acordate pacienților în cadrul farmaciei Sf.Elena.


CERINTE

Fiind o farmacie independentă, punem accent pe atenția acordată pacienților, pe promovarea sănătății în comunitatea noastră, dar și pe implementarea de idei noi în munca de zi cu zi. Căutăm un/o asistent(ă) de farmacie căreia îi plac lucrul cu oamenii, meseria aleasă și care este dornic(ă) să învețe permanent, să se adapteze lucrului în echipa noastră.
Candidatul ideal are dorința de a învăța, aptitudini de comunicare, o bună subordonare, grijă pentru aproapele său. Formăm un profesionist de la 0, dacă există dorința de a învăța.


BENEFICII OFERITE

Oferim un salariu motivant, pe măsura cunoștințelor, implicării și performanțelor, fără presiunea targetului, un mediu de lucru plăcut, într-o echipă bine pregătită, de la care se poate învăța, corectitudine și sprijin în efortul de a crește profesional.


DESCRIEREA FIRMEI

Farmacia Sfanta Elena din Fundulea este o farmacie implicata in promovarea sanatatii in zona atat direct, cat si prin parteneriatul pentru sanatate pe care l-a initiat.
Veti gasi la noi un mediu de lucru dinamic, favorabil imbunatatirii continue a cunostintelor si dezvoltarii personale.