Sofer autocar, Franta - 2500 euro

INTRA INTERIM

24-11-2023 | EXPIRA LA 24-12-2023

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intra Interim, agent de munca temporara Autorizat de catre Ministerul Muncii, activeaza pe piata de recrutare din 2018. Suntem prezenti atat in Romania, cat si in Franta pentru ca misiunea dvs sa fie un adevarat succes!

Intra Interim recruteaza Soferi autocar pentru un client din Franta, zona Paris.

Descrierea misiunii:

- Se transporta persoane ( excursii, transport copii catre scoala sau excursii scolare, curse scurte in zona Parisului )

Avantaje/Beneficii:

- 0 taxe sau comisioane
- Cazare si transport asigurate de catre angajator - camera individuala pentru fiecare persoana
- Contract pe perioada nedeterminata in Romania, cu detasare 6 luni in Franta si cu posibilitate de prelungire a acestei detasari pana la 18 luni

Informatii salariale:

- Salariu 2500 eur net/luna
- Program 39 ore/saptamana

Mai multe detalii la numarul de telefon: 0751 164 584 sau 0751 011 654 in intervalul orar 10:00- 17:00 de luni pana vineri.

Pentru a afla mai multe informatii despre compania noastra si pentru a cunoaste intreaga echipa, va invitam sa accesati site-ul nostru oficial Intra Interim.

Prin apelarea numarului de telefon afisat in anunt sau prin trimiterea de mesaje catre acesta va exprimati in mod liber si neechivoc consimtamantul privind furnizarea informatiilor necesare derularii procesului de recrutare cu societatea HR Intra Interim SRL. Consimtamantul poate fi retras oricand. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.


CERINTE

- Experienta in domeniu - obligatoriu
- Permis de conducere categoria D - obligatoriu
- Atestat transport persoane / atestat FIMO si card tahograf - obligatoriu


DESCRIEREA FIRMEI

HR Intra Interim este o inițiativă cu capital franco-român autorizată de către Ministerul Muncii din România, începută din dorința de a avea profesioniști aproape.

Misiunea noastră este să fim partenerul de încredere care înțelege nevoile și provocările unice cu care se confruntă angajatorii în lumea dinamică a afacerilor de astăzi. Ne străduim să anticipăm și să ne adaptăm la tendințele pieței în continuă evoluție și peisajele legislative, asigurându-ne că clienții noștri primesc soluții agile și eficiente.

La Intra Interim, suntem pasionați să ducem afacerile la următorul nivel. Prin procesul nostru de recrutare, asigurăm o tranziție lină atât pentru angajatori, cât și pentru angajați, deoarece facilităm canale de recrutare pe diverse segmente: România-România, România-UE, UE-România sau Asia-România.

Proiectele în care suntem implicați urmăresc facilitarea canalelor de mobilitate a forței de muncă în patru segmente: România-România, România-UE, UE-România sau Asia-România. Încurajăm recrutarea de personal calificat pentru diverși utilizatori care optează pentru muncă temporară. Angajații detașați beneficiază de tot sprijinul necesar pe perioada în care sunt angajați.