Pregatitor- vopsitor auto, Franta, 2500 EURO net

INTRA INTERIM

23-04-2024 | EXPIRA LA 23-05-2024

RESPONSABILITATI

Intra Interim, agent de munca temporara autorizat de catre Ministerul Muncii, activeaza pe piata de recrutare din 2018. Suntem prezenti atat in Romania, cat si in Franta, Belgia si Germania pentru ca misiunea dvs sa fie un adevarat succes!

Intra Interim recruteaza Pregatitor- vopsitor auto pentru un client din Franta, zona Bayonne si Lyon.

Responsabilitati:

Se lucreaza in atelier multi-marca, pe autovehicule


CERINTE

Experienta in domeniu - obligatoriu
Permis de conducere categoria B - reprezinta un avantaj
Cunoasterea limbilor franceza sau engleza - reprezinta un avantaj
Este foarte important sa puteti lucra in echipa dar si sa fiti autonom (sa fiti capabil sa va descurcati si singur), sa fiti serios si responsabil


BENEFICII OFERITE

Ofertă și condiții de muncă:

Salariu 2500 euro net/luna
Program 39/saptamana
0 taxe sau comisioane
Cazare si transport asigurate de catre angajator - camera individuala pentru fiecare persoana
Contract pe perioada nedeterminata in Romania, cu detasare 6 luni in Franta si cu posibilitate de prelungire a acestei detasari pana la 18 luni
Bonus de recomandare in valoare de 100 euro pentru fiecare candidat care acumuleaza o luna de munca


DESCRIEREA FIRMEI

HR Intra Interim este o inițiativă cu capital franco-român autorizată de către Ministerul Muncii din România, începută din dorința de a avea profesioniști aproape.

Misiunea noastră este să fim partenerul de încredere care înțelege nevoile și provocările unice cu care se confruntă angajatorii în lumea dinamică a afacerilor de astăzi. Ne străduim să anticipăm și să ne adaptăm la tendințele pieței în continuă evoluție și peisajele legislative, asigurându-ne că clienții noștri primesc soluții agile și eficiente.

La Intra Interim, suntem pasionați să ducem afacerile la următorul nivel. Prin procesul nostru de recrutare, asigurăm o tranziție lină atât pentru angajatori, cât și pentru angajați, deoarece facilităm canale de recrutare pe diverse segmente: România-România, România-UE, UE-România sau Asia-România.

Proiectele în care suntem implicați urmăresc facilitarea canalelor de mobilitate a forței de muncă în patru segmente: România-România, România-UE, UE-România sau Asia-România. Încurajăm recrutarea de personal calificat pentru diverși utilizatori care optează pentru muncă temporară. Angajații detașați beneficiază de tot sprijinul necesar pe perioada în care sunt angajați.