Job expirat

https://www.youtube.com/user/geosecfrance

 

 

GEOSEC angajează muncitori cu contract preliminar de 6 luni care va putea deveni un contract pe durată nelimitată! 2 luni de cazare oferite ! Calificarea necesară: muncitor în construcţii. Permis C.

Formare internă. Posibilitatea de a evolua în carieră.

Salariu atractiv (1800 - 2000 euro net / lună inclusiv ore suplimentare)

Ore de lucru între 8h00 - 16h00 (pauză la prânz de 30 min), săptămână lungă (Lun - Mar - Mi - Joi - Vin – Sâm) și odihnă Dum la hotel, urmată de săptămână scurtă (Lun - Mar - Mi – Joi) și odihnă Vin - Sâm – Dum la domiciliu.

Mobilitate: deplasare pe întreg teritoriul Franței, cu acoperirea de către întreprindere a tuturor cheltuielilor de hotel, cină şi mic dejun, şi a mesei de prânz sub formă de tarif pentru coşul de mâncare 9€40/zi lucrată. Asigurare mutuală de întreprindere.

Ne puteți contacta pe mail la adresa: recruitement@geosec.fr .

Cerinte*

Permis C

Sarcini: manevrare simplă, manipulare burghiu manual, deplasarea uneltelor de şantier.

 

Oferta (Bonusuri)

Salariu atractiv (1800 - 2000 euro net / lună inclusiv ore suplimentare) Ore de lucru între 8h00 - 16h00 (pauză la prânz de 30 min), săptămână lungă (Lun - Mar - Mi - Joi - Vin – Sâm) și odihnă Dum la hotel, urmată de săptămână scurtă (Lun - Mar - Mi – Joi) și odihnă Vin - Sâm – Dum la domiciliu.

Oferite primele două luni de cazare.

Job expirat


  • Salveaza jobul

    Angajare în Franța în întreprinderea de REFERINȚĂ pe piața franceză în consolidarea solurilor de fundație prin injectarea de rășină expandabilă