Muncitor necalificat la fabrica de mirodenii (1 persoana)

AngajareFinlanda

01-11-2008 | EXPIRA LA 07-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

- e vorba de o fabrica de mirodenii (piper in cutii, supe la plic, etc) unde mai lucreaza alti romani si nu e necesara o calificare in acest sens;
- disponibilitate de plecare imediata (5-7 zile);
- cunoasterea limbii engleze, ruse sau spaniole este obligatorie;
- durata contractului este de minim 4 luni; (pentru mai putin de 4 luni nu puteti opta pentru acest post)
- actele de la rubrica acte necesare sunt obligatorii toate.


BENEFICII OFERITE

Costurile acoperite de angajator:
- costul cazarii este acoperit integral de firma deci lucratorul nu plateste nimic;
- biletele de avion pana in Finlanda (inclusiv retur) sunt oferite de firma deci lucratorul nu plateste nimic.

Costurile lucratorului:
Singura cheltuiala este legata de mancare. Mancarea nu este oferita de angajator. Mancarea pentru o persoana in Finlanda este un jur de 200-300€/luna. Bineinteles este vorba de mancare cumparata din supermarketuri ieftine si nu mancare la restaurant sau ceva in genul acesta.
Tinand cont ca primul salariu intra pe card la 2 saptamani, atunci este evident ca lucratorul trebuie sa aiba de mancare sau sa isi poata cumpara mancare in primele 2 saptamani.

Alte costuri:
In cazul in care lucratorul este fumator este indicat ca acesta sa isi cumpere o provizie insemnata de tigari din tara deoarece in Finlanda sunt foarte scumpe. Orice calator are voie cu 2 cartuse/bagaj insa se mai pot baga si in bagajele nefumatorilor din grup.


DESCRIEREA FIRMEI

Odata cu integrarea Romaniei in UE, Finlanda a devenit o tara deschisa care primeste lucratori romani. Datorita nivelului ridicat de trai pe care il are un lucrator necalificat poate economisi 1000 de euro pe luna. La lucratori necalificati se includ muncitorii necalificati, lucratorii agricoli, studentii pe perioada vacantelor, lucratorii din serviciile de curatenie, etc.