Oferta de munca pe vase de croaziera de lux pe raurile si fluviile din Europa

Work Experience

08-01-2011 | EXPIRA LA 14-01-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Prin prezenta avem deosebita placere sa va aducem la cunostinta noua oportunitate de munca pe Vase de Croaziera care opereaza pe raurile si fluviile din Europa
Pozitiile de munca oferite de River Cruise Lines sunt: Hotel Manager, Purser, Receptionist, Night Auditor, Musician, Executive Chef, Sous Chef, Chef de Partie, Junior Chef, Utility, Restaurant Manager, Senior Waiter, Barkeeper, Waiter bar/restaurant, Housekeeping, Senior Cabin Stewardess, Cabin/Laundry, Maseur/HK.

Salariile de inceput sunt cuprinse intre 750- 2100 Euro la care se adauga bacsisul pentru pozitiile care presupun contact direct cu clientul. Click aici pentru mai multe detalii despre oferta. Nu este necesara o experienta anterioara pe Vasele de Croaziera insa daca o detineti deja va fi considerata un avantaj in obtinerea unei oferte cat mai avantajoase.

Prin intermediul acestui job aveti oportunitatea de a va construi o cariera in industria hoteliera de lux (5 stele) lucrand pentru o companie de mare prestigiu si alaturi de un colectiv foarte bine pregatit.

Pentru potentialii candidati se organizeaza un interviu gratuit direct cu angajatorul, care va avea loc in data de 14-16 ianuarie 2011 la Bucuresti.


CERINTE

Experienta anterioara pe vase de croaziera sau pe uscat la hoteluri de 4 si 5 stele
Nivel de engleza intermediar sau avansat


BENEFICII OFERITE

Cazare, mancare si asigurare incluse

Program/plasament gratuit, nu se percepe nici un fel de taxa sau comision de la candidat


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. Work Experience S.R.L. este o companie ce are ca principal obiect de activitate selectia si plasarea fortei de munca in strainatate oferind programe de munca sau studiu in America si Europa! Garantia serviciilor noastre, o constituie numarul mare de aplicanti mediati in crestere de la an la an!

Detalii pe www.workexperience.ro