Reprezentant Tehnic Comercial zona de S-V

Job Connect

07-03-2017 | EXPIRA LA 06-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie multinationala cu capital german, lider la nivel mondial in domeniul de activitate desfasurat. De peste 50 de ani produce si comercializeaza produse chimice ce sunt utilizate intr-o gama variata de industrii (automotive, prelucrare mecanica si mase plastice). Produsele companiei sunt comercializate in Romania de 15 ani.

In prezent suntem in cautarea unei persoane care sa ocupe postul de Reprezentant Tehnic Comercial pentru zona de S-V a tarii.
In calitate de Reprezentant Tehnic Comercial veti fi responsabil de promovarea si vanzarea produselor companiei si mentinerea unei bune relatii profesionale cu clientii companie. Portofoliul dumneavoastra de clienti va fi din categoria Termoplastic, astfel o sa raspundeti de aceasta categorie de produse devenind Manager de Produs. Va veti organiza activitatea prin completarea fiselor de test si analiza pre si post utilizare a produsului.

Daca va regasiti in aceasta descriere credeti ca aceasta oportunitate este de interes pentru dumneavoastra atunci sunt bucuroasa sa discutam mai multe detalii despre o posibila colaborare.

Camelia Nistor


CERINTE

Este o oportunitate excelenta pentru o persoana care doreste sa isi construiasca o cariera intr-un mediu de lucru stabil cu oportunitati de dezvoltare profesionala.
Sunteti persoana potrivita daca aveti experienta in domeniul vanzarilor industriale de cel putin 3, 4 ani si sunteti familiarizat cu procesele de injectie mase platice. Studiile dumneavoastra liceale si universitare au legatura cu domeniul tehnic iar nivelul de limba engleza este unul avansat. Este important sa aveti experienta in utilizarea programului Excel, de asemenea, ar fi de folos daca aveti experienta in utilizarea programelor CRM si SAP.


BENEFICII OFERITE

-bonuri de masa
-laptop
-masina de servicu


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.