Vinificator/pivnicer

Avincis Vinuri

06-02-2018 | EXPIRA LA 08-02-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Coordonarea si participarea la activitatile de prelucrare a strugurilor, de producere, conditionare, stabilizare, imbuteliere si etichetare a vinurilor;
- Supravegherea fluxului tehnologic si controlul calitatii produsului pe intreg flux tehnologic;
- Respectarea practicilor si tratamentelor oenologice admise in productia de vinuri;
- Efectuarea controlului senzorial al vinurilor;
- Urmarirea pierderilor tehnologice si gasirea de solutii pentru reducerea acestora;
- Pastrarea confidentialitatii informatiilor legate de firma;
- Colaborarea cu consultantii;
- Sa stapaneasca tehnicile de vinificatie, sa cunoasca diverse tehnologii de vinificatie;
- Sa aplice corect si responsabil metodele si tehnicile potrivite echipamentelor din crama;
- Sa intervina in procesele biochimice ale fermentatiei si invechirii vinului astfel incat sa garanteze calitatea produsului final;
- Sa cunoasca si sa respecte normele pentru a crea conditii igienico-sanitare si de siguranta a spatilor, vaselor de stocare, instalatiilor si echipamentelor;
- Sa detina cunostinte de automatizare, tehnice, mecanice si de utilizare a echipamentelor folosite in productie necesare mentenantei acestora;
- Participarea la operatile de pregatire si expediere a comenzilor;
- Participarea la o buna gestionarea a stocurilor si materialelor utilizate in procesul de productie;
- Participarea la activitati enoturistice si vanzari la crama, in timpul saptamanii si in weekend;
- Participarea la activitati de promovare interne si externe: targuri si degustari;
- Colaborarea cu personalul Avinicis la diverse activitati.


CERINTE

- Studii de specialitate finalizate;
- Minim 2 ani experienta in gestiunea generala a cramei;
- Participare la campaniile de recolta, vinificatie, invechire a vinului, imbuteliere si comercializare;
- Capacitate de adaptare, spirit de echipa, abilitate in gestionarea raporturilor interpersonale, pasiune pentru propria munca;
- Flexibiliatea programului de lucru in timpul campaniei de recolta si a anumitor faze particulare in procesul de prelucrare a vinului;
- Foarte bune abilitati de organizare si planificare;
- Permis auto;
- Detinerea atestatului de stivuitorist/motostivuitorist constituie un avantaj;
- Capacitate de analiza, sinteza, interpretare date;
- Cunoasterea limbii engleze.