Director Marketing/PR- companie cu o imagine puternica in domeniul turismului

ABC Human Capital

26-03-2010 | EXPIRA LA 01-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este unul din touroperatorii cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a castigat prestigiul prin calitatea si promptitudinea serviciilor, avand in spate o echipa de adevarati profesionisti. Infiintata in 1998, ca societate cu capital privat, compania a devenit in cei 9 ani de activitate una dintre cele mai importante agentii de turism turoperatoare din Romania. De-a lungul timpului firma a investit nu numai in extinderea propriei sale retele de agentii (locatii in Bucuresti, Deva, Cluj-Napoca, Mamaia, Neptun, Timisoara) de turism, ci si in crearea unei retele de parteneri puternice si in crestere.

- Definirea obiectivelor si a bugetului departamentului de marketing;
- Cunoasterea si informarea constanta asupra evolutiei domeniului in care activeaza compania;
- Evaluarea si analiza pietei pentru identificarea tendintelor si a nevoilor;
- Realizarea, implementarea si coordonarea planurilor si a strategiilor de marketing/PR conform misiunii si strategiei companiei;
- Initierea si coordonarea cercetarilor de piata pentru a realiza profilul celor mai importanti clienti;
- Monitorizarea activitatii competitorilor si buna cunoastere a produselor acestora;
- Dezvoltarea unor noi produse;
- Gestionarea construirii imaginii firmei si a marcilor promovate de aceasta, alaturi de departamentul de PR;
- Realizarea raporturilor destinate directorului general si oferirea de consultanta in luarea deciziilor specifice domeniului de activitate al organizatiei.


CERINTE

- studii superioare economice, preferabil cu specializarea marketing;
- experienta in marketing de minimum 6 ani si pe o pozitie similara de minim 2 ani- preferabil in domeniul turismului/servicii;
- o buna cunoastere a domeniului de activitate a companiei;
- bune abilitati de operare PC;
- limba engleza (nivel avansat);
- cunoasterea altor limbi straine si detinerea permisului de conducere constituie un avantaj;
- persoana dinamica, cu aptitudini de lider;
- bune abilitati de comunicare si de negociere;


BENEFICII OFERITE

- salariu atractiv si bonusuri in functie de performanta


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizam solutii extinse pentru proiecte de Resurse Umane inca din 2005. Adaptam cu succes noile tendinte in domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Munca noastra include solutii bazate pe analize si experienta, programe de implementare a strategiilor de retentie si motivare personal adaptate fiecarui partener, analize complete ale profilurilor candidatilor, selectia strategiei optime pentru implementarea fiecarui proiect, evaluarea si monitorizarea eficientei solutiilor propuse.

Aceasta se traduce in programe inteligente sustinute prin baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si head-hunting.

Misiune: ??? sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii; cel intelectual???.