ANALIST CREDITE IMM

ALPHA BANK ROMANIA

18-12-2008 | EXPIRA LA 24-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana vizata va avea atributii legate de administrarea creditelor si analiza financiara raportate la segmentul de clientela IMM; el/ ea va identifica si propune solutii financiare adaptate solicitarilor clientilor si va stabili / dezvolta relatii profesionale de durata cu acestia.


CERINTE

- Licentiat/a al/a unei facultati cu profil economic;
- Experienta profesionala bancara in activitatile de administrare a creditelor si analiza financiara raportate la segmentul de clientela IMM;
- Cunoasterea standardelor financiare IAS si RAS;
- Cunoasterea limbii engleze, scris si vorbit;
- Bune abilitati analitice si numerice;
- Aptitudini de buna comunicare si relationare cu ceilalti;
- Seriozitate, incredere in fortele proprii, responsabilitate, capacitate de indeplinire prompta a obiectivelor propuse in intervale temporale limitate.

Aplicantii vor avea oportunitatea sa se alature unei organizatii renumite, in continua crestere si vor beneficia de oportunitati de dezvoltare a carierei si un mediu excelent de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

ALPHA BANK ROMANIA apartine unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group, cu o experienta de peste 130 de ani in sectorul bancar. ALPHA BANK ROMANIA, prima banca straina ce a venit in Romania dupa anul 1990, ofera o gama larga de produse si servicii bancare pentru persoane fizice, cat si solutii complexe de finantare pentru corporatii.

Toate CV-urile vor fi pastrate in conditii de confidentialitate. Doar candidatii ale caror aplicatii sunt selectate vor fi contactati pentru interviu.