SEF BIROU RESURSE UMANE - CUGIR, JUD. ALBA

S.C. STAR TRANSMISSION CUGIR S.R.L.

01-01-2007 | EXPIRA LA 07-01-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Puteti sa lucrati in cadrul compartimentului de RU, dovedindu-va capacitatile si competentele dumneavoastra in acest domeniu, intr-un mediu dinamic si motivant.
- Veti putea beneficia de training ¿On the job¿, completat de training ¿Off the job¿ pentru desavarsirea cunostintelor dumneavoastra si implementarea lor in activitatea curenta


CERINTE

- Experienta in conducerea activitatii compartimentului RU (personal / salarizare).
- Abilitati foarte bune de comunicare, lucrul cu oamenii, corectitudine, diplomatie, impartialitate, personalitate puternica, inteligenta cognitiva si emotionala.
- Trebuie sa aiba capacitate de sinteza si analiza.
- Capacitate de a trata datele cu maxima confidentialitate.
- Vorbitor de limba germana sau engleza.
- De asemenea trebuie sa fie o persoana dinamica, cu spirit de initiativa si adaptabila la lucrul in echipa.


DESCRIEREA FIRMEI

Star Transmission Cugir este o companie a DaimlerChrysler, cu locatia in Cugir, judetul Alba
DaimlerChrysler este una dintre intreprinderile de automobile internationale de elita. Cu o prezenta globala solida, cu un portofoliu de piata puternic si nu in ultimul rand prin tehnologie si inovatii, DaimlerChrysler a atins pozitia de varf pe piata.
Compania romana Star Transmission Cugir (STC) produce pentru motoare si cutii de viteza, printre altele, roti dintate, arbori cu came, pinioane si intinzatoare de lant. Clientii nostri sunt uzinele germane Powertrain din cadrul Mercedes Car Group si clienti din afara concernului. Produsele noastre se monteaza in vehicule Mercedes-Benz, Chrysler, SMART, precum si in vehiculele marcilor Toyota, Renault si Skoda.
In acest an 2006, mai mult de 300 de angajati vor contribui la atingerea unei cifre de afaceri mai mare de 12 milioane euro.
Pentru cresterea considerabila a cifrei de afaceri cautam inca 100 de angajati.