Cost Planner

MANPOWER

07-08-2012 | EXPIRA LA 06-09-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Calcularea pretului pieselor
Optimizarea costurilor pieselor
Evaluarea tehnica si economica a alternativelor constructive
Deplasari in strainatate
Participare la training-uri


CERINTE

Absolvent studii tehnice superioare (specializare domeniu electromecanic, constructii de masini sau ingineria materialelor)
Cunostinte MS Office (Word, Excel - nivel avansat, PowerPoint)
Experienta in domeniul productiei de cablaje electrice, mase plastice - constituie avantaj
Disponibil pentru deplasari in strainatate
Dornic sa participe la scolarizari / training-uri multiple
Limba engleza nivel avansat
Limba germana constituie avantaj


DESCRIEREA FIRMEI

ManpowerGroup este recunoscut la nivel mondial ca fiind lider in servicii inovatoare cu forta de munca. Expertiza noastra si experienta pe diverse domenii de activitate ne permit sa previzionam pulsul schimbarilor de pe piata muncii si sa actionam la timp in beneficiul partenerilor nostri.
Suntem proactivi oferid candidatilor si clientilor nostri servicii competitive, ajutandu-i sa castige in Lumea muncii Contemporane.
ManpowerGroup este prezent in Romania din 2003, avand deschise pana in prezent 12 agentii in 9 orase (Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj, Iasi, Ploiesti, Craiova, Pitesti si Sibiu).
Compania este specializata in: plasare de forta de munca permanenta si pe baza de contract, munca temporara, payroll, gestiune si administrare de contracte, externalizare, evaluare si selectie, formare, consiliere de cariera, precum si servicii de consultanta pe probleme organizationale.
ManpowerGroup Romania este lider in furnizarea de solutii inovatoare cu forta de munca, creand si oferind solutii de mare impact ce permit clientilor sai sa isi sporeasca competitivitatea pe piata si sa isi atinga obiectivele de business. Resursele detinute, clientii internationali si reputatia dobandita, atrag candidati talentati, cu un nivel de educatie ridicat si profesionisti cu o experienta vasta in domeniul in care activeaza.