Tehnician / Inginer instalare sisteme de securitate (efractie, control acces, pontaj, TVCI, detectie incendii, interfonie).

SC PROTECT NPG SRL

12-12-2013 | EXPIRA LA 14-12-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Acest job implica proiectarea, instalarea de sisteme de securitate, telecomunicatii si efectuarea de diferite lucrari specifice, la sediile clientilor companiei;
- Se vor efectua activitati de proiectare, instalare, depanare, configurare, testare, diagnosticare si reparare pentru echipamentele si sistemele clientilor.
- Punerea in functiune, instalarea si programarea sistemelor si a echipamentelor noi in termenele contractuale stabilite.
- Asimilare de cunostinte referitoare la echipamentele noi aparute, invatarea si punerea in aplicare a acestor cunostinte in activitatea curenta.
- Intocmire de rapoarte de service si rapoarte conform procedurilor de service ISO.
- Efectuarea de instruiri tehnice si acordarea de asistenta tehnica la beneficiar personalului care opereaza echipamentele.
- Deplasarea la sediul clientului, pentru interventii, in urma solicitarii acestora sau asigurarea asistentei tehnice telefonic;
- Stabilirea necesarului de piese si materiale pentru rezolvarea incidentelor.


CERINTE

- Experienta ca tehnician/inginer in proiectarea, executia si punerea in functiune de instalatii pentru sisteme securitate(efractie, control acces, pontaj, TVCI, detectie incendii, interfonie);
- Experienta in executia de instalatii electrice si de curenti slabi cu sau fara canal de cablu;
- Cunostiinte de electricitate/electrotehnica/electronica/IT;
- Cunostiinte de operare si administrare de calculatoare, configurare routere, instalare si configurare echipamente de retea, cablare structurata;
- Seriozitate, punctualitate, spirit de echipa, disponibilitate la deplasari si program prelungit;
- Studii medii/superioare de profil (electronica, electrotehnica, energetica, informatica) constituie avantaj;
- Fara antecedente penale;
- Permis conducere cat. B


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv in functie de cunostinte, experienta si activitatea desfasurata;
- Dezvoltare profesionala continua;


DESCRIEREA FIRMEI

Firma de Paza PROTECT NPG dispune de Dispecerat ce este avizat de catre INSPECTORATUL DE POLITIE AL JUDETULUI DOLJ si coordonat de catre un Director Tehnic care este avizat de catre A.R.S.S. conform legislatiei in viguare detinind licenta sa efectueze activitati de: proiectare, instalare, modificare sau intretinere a componentelor sau sistemelor de alarmare impotriva efractiei si aduce un plus de profesionalism si calitate folosind cele mai noi echipamente de securitate.