Sofer distribuitor

ELIT Romania

14-08-2009 | EXPIRA LA 20-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- transporta marfa in baza documentelor de insotire;
- livreaza comenzile conform programului de distributie;
- incarca si descarca masina de marfa;
- incaseaza contravalorea facturilor si depune sumele la casierie;
- respecta procedurile de lucru ale companiei;
- respecta legislatia rutiera.


CERINTE

- absolvent minim studii medii;
- experienta minim 1 an intr-o pozitie similara;
- domiciliul stabil in Craiova;
- permis categoria B, fara evenimente rutiere, minim 1 an;
- cunostinte completare acte contabile (factura si chitanta);
- rezistenta la stres si efort prelungit.


BENEFICII OFERITE

- un mediu de lucru dinamic intr-o companiei nationala;
- colectiv tanar;
- telefon de serviciu;
- pachet salarial motivant.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem furnizori pe piata romaneasca ai binecunoscutelor firme: SACHS, BREMBO, TEXTAR, CONTITECH, ROSI, NGK, UFI si a altor producatori de prima mana. Toate aceste firme au o experienta indelungata in fabricarea pieselor pentru industria automobilului, specialisti de varf si tehnologiile cele mai moderne.
Ne straduim permanent sa venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri si de aceea extindem gama de produse prin atragerea unor noi furnizori. Unul dintre cele mai importante criterii de alegere il reprezinta indeplinirea standardelor internationale de calitate ISO 9001 si ISO 9002.
Structura sortimentului de piese auto livrate de firma noastra include atat piesele care se inlocuiesc cel mai frecvent cat si cele deosebit de importante din punctul de vedere al satisfacerii complete a cererii beneficiarilor. Acestia au in acest fel siguranta ca la noi isi vor putea procura intotdeauna, in conditii avantajoase, piesele de care au nevoie. Vanzarea pe teritoriul Romaniei este sprijinita consistent de existenta depozitului din Bucuresti, care gazduieste aproximativ 20.000 de repere permanent si imediat la dispozitia clientilor nostri. Stocurile sunt gestionate in timp real printr-o solutie hardware si software performanta, astfel ca la orice moment, prezenta oricarei piese poate fi verificata la cele 33 de filiale care compun Grupul Elit. Marfurile curente pot fi livrate imediat din stocul de la Bucuresti, iar cele din depozitul central in trei zile de la comanda.

www.elit.ro