sef depozit

SC SOFTROM GRUP SRL

10-09-2013 | EXPIRA LA 12-09-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Organizeaza echipa si coordoneaza activitatile din Depozit in scopul indeplinirii obiectivelor stabilite.
• Gestioneaza stocurile : receptii, stocare, transferuri materie prima in productie, realizare de incarcari si livrari produs finit – cu respectarea timpilor de efectuare a proceselor stabilite; raspunde de acuratetea inregistrarilor in sistemul ERP.
• Asigura inventarierea regulata a stocurilor (cycle counting, inventar anual), corectitudinea numaratorilor si a inregistrarilor in sistemul de gestiune; raporteaza Indicatorii de performanta (miscarea stocurilor – in/out, obsolete, aging report, consum si reconcilierea stocurilor, transporturi standard si speciale).
• Gestioneaza spatiul de depozitare in mod optim, coordoneaza activitatile de 5S in aria Depozitului si zonele adiacente; asigura desfasurarea activitatilor din Depozit respectand normele de Protectia Muncii; raspunde de siguranta spatiului si a stocurilor din Depozit; raspunde de disciplina echipei si de aplicarea ROI.
• Raspunde de siguranta echipamentelor din dotarea Depozitului, asigura efectuarea planului de mentenanta si control periodic al utilajelor de lucru utilizand furnizori de servicii agreati.
• Implementeaza si aplica principii de reducere costuri in toate activitatile si tranzactiile Depozitului ; cauta constant sa imbunatateasca operatiunile Depozitului pentru atingerea obiectivelor organizatiei.
- Coordoneaza, motiveaza si inspira echipa din subordine, in vederea atingerii obiectivelor propuse; evalueaza performantele acesteia si propune un plan de dezvoltare a membrilor echipei.


CERINTE

~ Studii medii sau superioare;
~ Cunostinte relevante de contabilitate de gestiune;
~ Cunostinte operare PC (Word, Excel).
~ Persoana organizata, meticuloasa, riguroasa, perseverenta;
~ Spirit de observatie;
~ Capacitate de planificare si organizare;
~ Abilitatea de a lucra atat independent cat si in echipa
- Abilitati de analiza si raportare
- Permis de conduicere.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial si de beneficii atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

Firam SOFTROM GRUP ofera solutii pentru birou si promovarea activitatii dvs.