Teh/ Tinting Rep HR,CV,MS,BV,SB - maghiara, romana

DEUTEK SA (PPG Romania)

01-04-2018 | EXPIRA LA 01-04-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania PPG Coatings (Trilak) alaturi de Deutek SA, face parte din grupul multinational PPG, lider mondial in domeniul acoperirilor decorative. Postul este integrat in departamentul Vanzari - Servicii Clienti si presupune activitati de suport tehnic clienti pentru reteaua proprie de masini de colorare, cu acoperire teriotoriala pentru judetele: Harghita, Covasna, Mures, Brasov si Sibiu.

Pricipalele activitati vor consta in:
•Instalarea, dezinstalarea şi realocarea echipamentelor de colorare aflate in locatiile partenere;
•Instruirea operatorilor proprii si ai clientilor;
•Suport tehnic hardware (menţinerea echipamentelor în stare de funcţionare);
•Suport tehnic software (menţinere softului în stare de funcţionare);
•Mentenanta bazei de date;

Postul presupune deplasare in teritoriu folosind masina de companie, astfel incat este necesar permis de conducere cat. B.

Reprezinta un avantaj cunoasterea limbii engleze nivel basic - scris, vorbit. Limba maghiara este necesara.
__________________________________________

A PPG Coatings (Trilak) és a Deutek SA képviseli Romániában a PPG-t - a világ egyik vezető festékipar cégét, ahova jelenleg egy technikai háttérrel és készségekkel rendelkező ügyfélszolgálati szakembert keresünk, Regional Tinting Representative münkakörbe, aki a Tinting Services Team regionális színező képviselőjeként lép fel.

A pozíció, az ügyfélszolgálati lánc részeként, a PPG ügyfelek számára kínál technikai támogatást, Hargita, Kovászna, Maros, Szeben és Brassó megyék területén található színesfestő gépek / berendezésekhez. Az ideális jelölt ezen a területenen lakik és közép, vagy főiskolai technikai végzettséggel rendelkezik.

Regional Tinting Representatív munkakörben az Ön feladatkörébe tartoznak:
• A festőberendezés karbantartása a tervezett tevékenységek szerint;
• Az ügyfelek igényeinek megfelelő időben történő kiszolgálása - vagyis a festőberendezés telepítése, eltávolítása és újbóli összeállítása;
• A színező (tinting) operátorok oktatása az ügyfélnél;
• Hardverkarbantartás: a berendezések szabványoknak megfelelő működése érdekében történő technikai támogatása;
• Szoftveres technikai támogatás;
• Adatbázis karbantartás;

A munkakör betöltése érdekében a jelentkező számára a kijelölt területen belül céges autó használatát biztosítja a cég. Érvényes B kategóriás jogosítvány, illetve folyékony Magyar nyelvtudás elengedhetetlen feltételei a munkavégzésnek. Szóbeli és írásbeli angol nyelvismeret előny.


CERINTE

Candidatul ideal este absolvent de liceu/ colegiu cu profil tehnic, are experienta relevanta in domeniile tehnic si servicii clienti si detine cunostinte generale de mecanica-electrica-electronica (ex.: cunoştinţe de bază despre servomecanisme, senzori optici, surse de tensiune). Sunt necesare de asemenea cunostinte generale de MS Office, precum si cunostinte PC de baza (hardware & software).
______________________________________________

Ezen felül mind a technikai, mind ügyfélszolgálati területeken releváns tapasztalatokat tud felmutatni, valamint mechanikai, elektromos és elektronikai általános ismereteket (például a szervo mechanizmusokról, szenzorokról, feszültségforrásokról). Alapvető számítógépes, illetve Ms Office felhasználói szintű ismeretek is szükségesek a pozíció betöltéséhez.


BENEFICII OFERITE

Masina de companie, telefon, tichete de masa, bonusuri, servicii de sanatate.


DESCRIEREA FIRMEI

www.trilak.ro
www.deutek.ro
www.ppg.com