Vanzatori si lucratori comerciali - Cora Bratianu

SC Romania Hypermarche SA

05-10-2022 | EXPIRA LA 09-10-2022

Job suspendat de companie

RESPONSABILITATI

Ne completam echipa din magazinul Cora Bratianu cu lucratori comerciali si vanzatori produse proaspete!


CERINTE

Vei aproviziona raionul cu marfa sau vei prezenta produsele proaspete clientilor si ii vei servi cu produsele dorite. Avem nevoie de tine sa oferim clientilor o experienta placuta la cumparaturi!


BENEFICII OFERITE

Iti oferim:
Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI.

Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, trimite la recrutare@cora.ro sau suna la 0374.173.495. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!