Trainer & Team Builder

Moscopolis Business Agency

12-06-2008 | EXPIRA LA 18-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- recrutarea si selectia consultantilor credite in filiale actuale si nou infiintate;
- implementarea si sustinerea programelor de training;
- motivarea si sustinerea continua a consultantilor din filiale;
- monitorizarea si supervizarea activitatilor de promovare servicii;


CERINTE

- studii superioare, preferabil in domeniul economic;
- abilitati de comunicare;
- atitudine proactiva;
- cunostinte temeinice despre produsele financiar-bancare, procesul de vanzare si retelele de vanzare in domeniul financiar-bancar, inclusiv legislatia financiar-bancara;
- experienta in activitatile de training, in special legate de tehnicile de vanzare;
- Engleza la un nivel mediu sau avansat;
- MS Office la un nivel avansat;
- permis de onducere;


BENEFICII OFERITE

-pachet salarial atractiv, bonusuri in functie de performante, excelente oportunitati de dezvolatare
si avansare in cadrul companiei.
- masina de serviciu


DESCRIEREA FIRMEI

Moscopolis Business Agency, firma de consultanta in management si afaceri, infiintata in octombrie 2003 in Constanta si constituita cu capital integral privat, isi propune consolidarea pozitiei sale pe piata romaneasca de profil.

Astfel, in contextul de mai sus, Moscopolis Business Agency a initiat proiectul de dezvoltare regionala prin care isi propune extinderea, diversificarea, implementarea si promovarea serviciilor de consultanta de specialitate pe urmatoarele domenii: Retail – Brokeraj Credite, Imm-Corporate, Real-Estate si Comercial. Centrele zonale propuse pentru prima faza (2008) a extinderii sunt: Bucuresti, Tulcea, Cluj-Napoca, Brasov, Timisoara, Sibiu, Iasi, Arad, Ploiesti, Craiova. Etapa a doua (2009) a strategiei de dezvoltare presupune acoperirea nationala prin 100 de centre si 1000 de consultanti. In prezent, firma Moscopolis Business Agency este prezenta pe piata de profil din Constanta, Bucuresti, Tulcea, Cluj Napoca.

Moscopolis Business Agency reuneste oameni din diferite medii academice cu pregatire multiculturala, cu profesii si valori solide. Cultura noastra bazata pe colaborarea dintre oameni implica respect reciproc, comunicare deschisa si program permanent de pregatire profesionala.