Supervizor Vanzari

sc geocor imp-exp srl

27-02-2011 | EXPIRA LA 05-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Planifica zilnic/saptamanal/lunar rutele agentilor de vanzari,se asigura ca fiecare reprezentant si-a insusit targetul individual si verifica modul de indeplinire de catre reprezentanti a obiectivelor stabilite
-Planifica zilnic/saptamanal/lunar ,volumele de vanzari
-Conduce sedinte zilnice cu reprezentantii de vanzari din subordine,cu urmatoarea agenda:
1.Rezultatele obtinute versus plan
2.Rapoarte zilnice ale reprezentantilor de vanzari
3.Stabilirea obiectivelor
4.Analizarea activitatii concurentei
5.Particularitati
-La sfarsitul zilei de lucru,verifica rapoartele zilnice de vanzari sau orice alt raport care reflecta activitatea zilnica a reprezentantilor si ia masuri pentru corectarea neregulilor.


CERINTE

-Experienta in vanzari minim 3 ani-preferabil F.M.C.G
-Abilitati de negociere si comunicare
-Persoana orientata catre rezultate
-Spirit de echipa
-Rezistenta la stres
-Permis cat."B"


BENEFICII OFERITE

-Salariu fix
-Comision realizari
-Masina
-Telefon


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. GEOCOR TRADE IMP-EXP S.R.L. este o societate specializata in distribuţia de produse alimentare - in special pe produsele din carne de pui, mezeluri, produse lactate, ulei, legume si fructe congelate furnizate si alte produse refrigerate. In prezent, societatea este in curs de implementare a unui nou plan de afaceri, proiect ce urmăreşte dezvoltarea activităţii, extinderea numărului de clienţi si furnizori, diversificare gamelor de produse, pe care sa le distribuim, sens in care dorim sa extindem echipa de agenti de vanzari.
Cautam persoane cu experienta de cel putin un an in domeniul vanzarilor, merchandising, cu disponibilitate pentru deplasari, persoane dinamice, responsabile, orientate spre rezultat, care sa atraga noi clienti si sa fie interesate de cresterea segmentului de vanzari.