Specialist în selecție șoferi

SC Carrion Expedition SRL

02-03-2017 | EXPIRA LA 01-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Carrion Expedition dorește să angajeze un specialist în selecție șoferi care să aporte experiența cât și cunoștințele sale în căutarea directă de personal.

Principala responsabilitate este captarea conducătorilor auto prin intermediul mijloacelor de recrutare informale: din gură în gură (WOM), căutare directă, etc.


CERINTE

Vastă experiență ca și conducător auto în transport frigorific.
Bun cunoscător al domeniului transporturilor
Cunoștințe tehnice din sectorul transporturilor (timpi de conducere, pauze/rute).

Constituie avantaje:
Experiență în posturi cu atribuții și responsabilități similare.


DESCRIEREA FIRMEI

Carrion Expedition este una dintre marile firme specializate în transportul frigorific al produselor horticole.
Funcționând atât ca trasportator, cât și ca agenție de transport, Carrion Expedition își bazează activitatea pe soliditatea organizării sale și pe profesionalismul, exigența și experiența echipei sale.
Compania noastră administrează mai mult de 1.300 de mijloace de transport, proprii și ale colaboratorilor, cu care se realizează transportul regulat de mărfuri la nivel național și în toată Europa.
Flota noastră de vehicule are o vechime medie de doi ani, mijloacele de transport fiind echipate cu cele mai noi și mai robuste sisteme de comunicații, localizare și mesagerie, telemetrie de refrigerare a semiremorcilor, termografe omologate și sisteme de dezinfecție, cu scopul de a le oferi clienților noștri servicii la cele mai ridicate standarde.