Servant Pompier

S.C. Global Security Sistem S.A. - Rompetrol Group

10-10-2010 | EXPIRA LA 16-10-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Global Security Systems angajaza pentru platforma industriala Petromidia-Navodari (transport asigurat) pompieri calificati.
Postul de servant pompier intr-o formatie de pompieri civili este un post de executie al carui scop este prevenirea si stingerea incendiilor. Responsabilitatile relevante pentru acest post sunt:
1. Participarea directa la actiunea de stingere a incendiilor.
2.Lucrul cu instalatiile speciale de pe toate tipurile de autospeciale de stingere a incendiilor din dotarea formatiei civile de pompieri.
3. Executia unor operatiuni de intretinere, revizie si reparatie la autospecialele PSI.
4. Alimentarea autospecialelor cu substante de stingere.
5. Participarea la actiunile de varificare a instalatiilor si utilajelor de stingere.
6. Implicarea in alte sarcini privind prevenirea si stingerea incendiilor, precum si a treburilor gospodaresti ce tin de buna organizare si functionare a formatiei civile de pompieri.


CERINTE

Educatie:
-minimum 8 clase
-certificat de calificare in meseria de pompier
-carnet de conducere cat. C+E constituie un avantaj

Experienta:
-minimum stagiul militar sau 6 luni pe o pozitie similara calificat intr-o alta formatie de pompieri civili

Aptitudini si abilitati:
-capacitate de decizie
-putere de concentrare
-buna comunicare
-capacitate mare pentru efort fizic si psihic
-rezistenta la lucrul sub presiune
-calm si siguranta in comportament
-curaj
-spirit de echipa
-disponibilitate pentru lucru in ture 12/24/12/48


BENEFICII OFERITE

Salariu de incadrare 720 lei noi lunar brut + transport asigurat gratuit la si de la locul de munca + asigurari medicale obligatorii + analize medicale gratuite + cursuri de specializare gratuite


DESCRIEREA FIRMEI

Global Security Systems, infiintata in 1999, este o companie privata de servicii de paza si protectie. Din anul 2002 a devenit parte a Grupului Rompetrol, care detine 51% din actiunile companiei.

GSS este unul dintre membrii fondatori si principalii sustinatori ai Asociatiei Romane a Industriei de Securitate, asociatie care respecta si impune standarde profesionale de varf. Acestei calitati i se adauga si recunoasterea, in calitate de membru, al Fundatiei Internationale a Ofiterilor de Paza si Protectie din SUA.

Global Security Systems asigura paza si protectia unor obiective industriale din domeniul petrolier - rafinarii, conducte de transport produse petroliere, statii de benzina, depozite de petrol si produse petroliere, dar si pentru alte categorii de locatii industriale.

Compania opereaza in Bucuresti si in cele 14 subsidiare din Romania prin mai mult de 700 de agenti de paza si securitate, pompieri, tehnicieni ai sistemelor de securitate electronica precum si alte categorii de personal prestator de servicii.

Global Security Sistem este shareholder si subsidiara a A.S. Advanced Security AG, companie germana cu sediul la Munchen, cu 28 de subsidiare in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana, la acestea mai adaugandu-se Rusia, Turcia, Bosnia-Hertegovina.

S.C. Global Security Systems S.A
Sediu social: Bucuresti, Calea Victoriei, nr 222, Bloc D6, etaj 1, camera 104
Punct de lucru: Bucuresti, str. Ilie Gripescu, nr. 1, sector 5
Centrul Operational Constanta: DJ 226, Km 23, Navodari, jud. Constanta