Sef atelier Mentenanta preventiva mecanica

Rompetrol

25-09-2008 | EXPIRA LA 01-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Coordoneaza, implementeaza, planifica si onitorizeaza activitatea de mentenanta preventiva mecanica si activitatea de mentenanta mecanica curenta in scopul mentinerii starii de functionare a utilajelor si atingerii indicatorilor de performanta si a obiectivelor companiei


CERINTE

- Diploma universitara - domeniul mecanic;
- Cunostinte generale de inginerie specifice utilajelor;
mecanice si tehnologice din industria petrochimica;
- Tehnologii de reparatii utilaje din industria chimica si petrochimica;
- Experienta in domeniu - 5 ani;
- Cunostinte operare PC;
- Engleza - nivel mediu


BENEFICII OFERITE

- Postul este in cadrul SC Rominserv SA - Punct de Lucru Constanta


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Rompetrol N.V. este o companie petroliera multinationala, cu sediul in Amsterdam, Olanda, desfasurandu-si activitatea in 13 tari si cu majoritatea activelor si operatiunilor in Franta, Romania, Spania, Sudul si Estul Europei. Grupul Rompetrol este implicat in activitati de rafinare, marketing si trading, dar si in operatiuni aditionale - explorare si productie, servicii petroliere, EPCM, transport etc. Grupul intentioneaza sa devina unul dintre cele mai importante companii integrate petroliere din Europa si sa obtina o pozitie consolidata in bazinul Marii Negre si al Marii Mediterane.

Rompetrol este o companie puternica, un partener de succes, implicata in activitati de responsabilitate sociala. Succesul si forta afacerilor noastre sunt generate in primul rand de fiecare dintre noi si de cei cu care lucram. Daca operatiunile noastre sunt performante si creative, acest lucru este posibil datorita oamenilor care le definesc si care sunt caracterizati prin aceste atribute.