Retail Digital Internship

UniCredit Bank

01-09-2020 | EXPIRA LA 03-09-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ești pasionat de tehnologie și banking?

Dacă împărtășim aceeași pasiune, te așteptăm să faci parte din echipa noastră de interni pentru următoarele două luni.

Vei avea ocazia să te familiarizezi cu tehnologia bancară și ulterior să o prezinţi clienţilor.

Vei fi ambasadorul nostru pentru produsele digitale pe care le punem la dispoziție clienților.

Orientarea tehnică și abilităţile tale de comunicare vor fi suficiente, iar de training ne ocupăm noi. Vor fi două luni pline cu experiențe de învățare, de la cursuri de vânzări, la prezentări ale diverselor arii din bancă, precum și cursuri soft-skills pentru o dezvoltare profesională și personală cât mai cuprinzătoare.



Dar cum arată un Internship la UniCredit?

Dacă te alături programului, vei parcurge un training inițial pentru a “intra în ritmul UniCredit" cât mai repede și care îți va pune la dispoziție foarte multe resurse pentru a face acest lucru cât mai rapid și plăcut.

Ulterior, vei lucra direct cu specialiștii noștri și vei înțelege conceptele utilizate în banking și activitățile desfășurate.

Aplicația de Mobile Banking va fi centrul atenției tale: vei învața totul despre cum funcționează și cum îi poate ajuta pe clienții noștri să își schimbe modul în care fac banking.

Vei avea ocazia să promovezi aplicația clienților noștri, să le oferi suportul în a o instala și configura corect și îi vei ajuta în rezolvarea cerințelor digitale pe care le au.


CERINTE

Ce te recomandă?

Pasiunea față de tehnologie, în special pentru aplicațile mobile și tehnologiile digitale de banking
Bune abilitați de comunicare, planificare și organizare, precum și o orientare către disciplina în execuție prin respectarea termenelor stabilite


Ce atuuri ai?

Team spirit și o atitudine de tip “can-do”
Capacitate de învățare continuă


Aplică acum și bucură-te de un program prin intermediul căruia, pe parcursul lunilor august și septembrie vei descoperi lumea bancară și vei fi promotorul noului mod de a face banking.



Nu da skip acestei oportunități!



#dowhatmatters

Vino și tu în echipa UniCredit!


DESCRIEREA FIRMEI

La UniCredit ai întotdeauna parte de un mediu prietenos, care te susține neîncetat și îți oferă libertatea de a acționa, de a explora și de a-ți atinge țelurile cu pasiune, creativitate și dinamism.

Suntem alături de tine pentru a găsi împreună soluții flexibile și de durată atunci când viața ta personală și cariera se intersectează. Te ajutăm să fii mereu cea mai bună versiune a ta în interacțiunile cu clienții, colegii și coechipierii.

Vino și tu în echipa UniCredit!