Internship platit pe perioada determinata Crama Saidia, loc.Pestera ,Jud. Constanta

SC GRUP CEREAL AGROZOO SRL - CRAMA SAIDIA

12-08-2021 | EXPIRA LA 14-08-2021

Job expirat

RESPONSABILITATI

Aveti posibilitatea de a efectua un internship platit, pe perioada determinata pentru recolta de struguri a anului 2021, in cadrul cramei SAIDIA, din loc.Pestera, Jud.Constanta. In cadrul departamentului "Crama-Productie vinuri" si sub indrumarea managerului cramei Saidia, veti fi integrati in echipa de productie; veti participa la activitatile zilnice de desfasurare a procesului de vinificatie, de la receptia strugurilor pana la productia vinurilor.
Aveti oportunitatea de a testa in practica cum ar fi: analiza strugurilor ,mustului si vinurilor,degustari,utilizarea in procesul de productie a produselor oenologice, filtrarea,etc.


CERINTE

Profilul solicitat:
1. Baieti motivati si dornici de aplicare in practica a conceptelor teoretice ,care se vad in viitor lucrand in viticultura sau vinificatie.
2. Rigoarea ,dinamismul,pasiunea,angajamentul si versatilitatea sunt cele mai bune resurse pentru reusita.


BENEFICII OFERITE

Detalii aditionale:
1. Contract de internship
2. Transport asigurat
3. Posibilitatea de prelungire a contractului de munca pe termen lung,prin ocuparea unui post de inginer pentru activitatiile din plantatiile cu vita de vie sau crama.


DESCRIEREA FIRMEI

Înmatriculată în anul 2003, firma are sediul social în comuna Peştera. Cristian Bogdan Bobe este asociat unic. Tot el este şi administratorului societăţii, care desfăşoară activităţi auxiliare pentru producţia vegetală.