Gardian Feroviar/Agent Securitate CF

S.C. Global Security Sistem S.A. - Rompetrol Group

27-06-2010 | EXPIRA LA 03-07-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Scopul postului:
-Insotirea si protejarea garniturii de tren pe ruta prestabilita, interventia pentru inlaturarea pericolului si contracararea atacatorilor, asigurarea in bune conditii a efectuarii activitatii de transport, utilizand mijloace si tehnici specifice, in conformitate cu prevederile Legii nr.333 / 2003, HG 1010/2004, normele interne ale societatii (ROF Dispecerat, ROI, Proceduri, Instructiuni, Plan de paza, etc.).
-Activitatea agentului are ca scop esential satisfactia deplina a Beneficiarului in privinta necesitatilor acestuia de siguranta si securitate a valorilor si trebuie astfel desfasurata incat sa nu prejudicieze in nici un fel raporturile contractuale ale Beneficiarului cu S.C. GLOBAL SECURITY SISTEM S.A. si sa nu contravina prevederilor legale si normelor interne in vigoare, in baza carora agentul isi desfasoara activitatea.

Specificul activitatii postului:
-Activitatea agentului se desfasoara pe garnitura de tren, atat in mers cat si in stationare, precum si in gari sau statii atunci cand trenul este oprit pentru operatiuni diverse.
-Activitatea agentului este in permanenta amenintata de pericolului izbucnirii unui conflict deschis intre el si atacatori, care trebuie gestionata astfel incat pericolul sa fie inlaturat si eventual, faptuitorii retinuti de organele legal competente conform normelor mentionate mai sus.
-Programul de lucru este inegal fiind dependent de programul de lucru al operatorului feroviar, existand posibilitatea lucrului in ture 24/72.


CERINTE

Educatie:
-minimum 8 clase, preferabil 10 clase scoala profesionala, ideal 12 clase liceu
-obligatoriu certificat de calificare si/sau atestat profesional in meseria de agent paza si ordine publica (pentru persoanele provenite din structurile nationale de aparare - M.A.I., M.Ap.N, etc. - atestatul poate fi obtinut fara a mai fi nevoie de cursul de calificare "Agent paza si ordine" , chiar si dupa data interviului/angajarii)

Experienta profesionala:
-6 luni sau mai mult in domeniu constituie un avantaj

Aptitudini fizice:
-conditie fizica excelenta
-stare de sanatate ireprosabila
-forta fizica/musculara superioara constituie un avantaj
-rezistenta la oboseala
-coordonare psiho-motrica
-timp de reactie scazut
-aptitudini sportive (preferabil sporturi de contact: box, arte martiale, lupte, etc.) constituie un avantaj semnificativ
-statura impunatoare (1,85 sau mai mult) constituie un avantaj
-constitutie atletica

Aptitudini psiho-morale:
-echilibru emotional
-rezistenta la stres si capacitate de lucru sub presiune
-capacitate de autocontrol
-curaj
-loialitate
-respect
-devotament
-spirit de echipa
-capacitatea de a intelege si pune in aplicare un ordin
-buna comunicare verbala si scrisa
-capacitatea de a raporta, a intocmi un raport scris si a relata o intamplare sau un eveniment
-rezistenta la oboseala psihica
-capacitate de lucru la program inegal si in ture de noapte

Aptitudini speciale:
-cunoasterea unei forme de autoaparare neinarmata constituie un avantaj
-legitimarea la un club sportiv cu activitate in domeniul sporturilor de contact constituie un avantaj semnificativ.


BENEFICII OFERITE

-Salariu lunar brut 720 RON - (medie anuala salariu net 600 RON)
-Transport gratiut la si de la locul de munca.
-Contract individual de munca pe perioada nedeterminata dupa perioada de evaluare.
-Analize medicale medicina muncii gartuite atat la angajare cat si periodic.
-Compensatie ore suplimentare ca libere platite.
-Bonusuri ocazionale pentru misiuni deosebite.


DESCRIEREA FIRMEI

Global Security Systems, infiintata in 1999, este o companie privata de servicii de paza si protectie. Din anul 2002 a devenit parte a Grupului Rompetrol, care detine 51% din actiunile companiei.

GSS este unul dintre membrii fondatori si principalii sustinatori ai Asociatiei Romane a Industriei de Securitate, asociatie care respecta si impune standarde profesionale de varf. Acestei calitati i se adauga si recunoasterea, in calitate de membru, al Fundatiei Internationale a Ofiterilor de Paza si Protectie din SUA.

Global Security Systems asigura paza si protectia unor obiective industriale din domeniul petrolier - rafinarii, conducte de transport produse petroliere, statii de benzina, depozite de petrol si produse petroliere, dar si pentru alte categorii de locatii industriale.

Compania opereaza in Bucuresti si in cele 14 subsidiare din Romania prin mai mult de 700 de agenti de paza si securitate, pompieri, tehnicieni ai sistemelor de securitate electronica precum si alte categorii de personal prestator de servicii.

Global Security Sistem este shareholder si subsidiara a A.S. Advanced Security AG, companie germana cu sediul la Munchen, cu 28 de subsidiare in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana, la acestea mai adaugandu-se Rusia, Turcia, Bosnia-Hertegovina.

S.C. Global Security Systems S.A
Sediu social: Bucuresti, Calea Victoriei, nr 222, Bloc D6, etaj 1, camera 104
Punct de lucru: Bucuresti, str. Ilie Gripescu, nr. 1, sector 5
Centrul operational Constanta: DJ 226, Km 23, Navodari, Jud. Constanta