Frigotehnist Ucenic sau Lacatus Ucenic

INTERFRIG GROUP

04-03-2010 | EXPIRA LA 10-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Tanar frigotehnist sau lacatus ce va forma echipa cu frigotehnist-autoamtist experimentat.
Va ajuta seful de echipa la realizarea montajelor instalatiilor si echipamentelor frigorifice, a operatiunilor de intretinere a acestora si a interventiilor service.
In maxim 1 an va avea capacitatea sa execute toate operatiunile unui montaj, va sti sa efectueze toate operatiunile de intretinere a unei instalatii frigorifice si va sti sa diagnosticheze si sa repare defectiunile "comune" care apar cel mai frecvant la instalatiile si echipamentele frigorifice.


CERINTE

Persoana dinamica, cu mare dorinta de dezvoltare profesionala si personala, indemanatica, cu spirit de echipa, orientata spre performanta, doreste o cariera pe termen lung in companie.


BENEFICII OFERITE

Telefon de serviciu si transportul asigurat de companie.


DESCRIEREA FIRMEI

INTERFRIG GROUP Constanta este parte a Grupului de Firme National INTERFRIG fonfat in 1992 la Ploiesti. INTERFRIG se numara intre primele 3 companii din tara specializate in furnbizarea de solutii complete in domeniul frigului artificial prin proiectarea, furnizarea, montajul si intretinerea de echipamente si instalatii frigorifice pentru: abatoare si fabrici de procesare alimentara (carne/lapte/legume-fructe/panificatie), depozite si incinte frigorifice de pastrare, marketuri alimentare si supermarketuri, restaurante si catering.
Grupul INTERFRIG actioneaza in toate regiunile tarii prin filialele sale. INTERFRFRIG GROUP Constanta acopera judetele Constanta, Tulcea Galati, Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi, Ilfov si Capitala Bucuresti prin punctele sale comerciale si service din Constanta, Galati si Bucuresti.