Decorator

Media Manufactory

20-10-2006 | EXPIRA LA 26-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Decorarea cu autocolant a lucrarilor specifice productiei publicitare - casete luminoase, litere volumetrice, bannere, etc.


CERINTE

Se cere experienta in productia publicitara.


DESCRIEREA FIRMEI

Media Manufactory ...... MM!
Merg pe strada. Ma opresc la trecerea de pietoni pentru a traversa. E rosu. Prin fata mea trece un autobuz decorat integral in policromie. MM! Imi vine sa musc din imagine. E perfect. Traversez. Pe verde, bineinteles. Caut un magazin..... ma uit in jur. Aha! Chiar in fata. Acolo unde se vad niste litere volumetrice superbe. Se vad bine iluminate chiar si ziua. MM! Intru. Ma invart putin dar nu gasesc ceea ce caut. Imi place insa cum e amenajat. Rafturi, tablouri, casete luminoase de interior...MM! Impecabile. Ies. Lumea ma saluta. Trebuie sa merg putin pe jos pana la alt magazin. Concert Duran Duran. Reclama mare pe tot blocul din fata mea. MM! Trebuie sa merg neaparat. Sunt tari tipii. Vad magazinul. Nici nu era greu. Are ditamai totemul in fata. Lucrat fain. Materiale de calitate, imagine creata cu gust. Mai rar asa ceva. MM! Intru si aici. Gasesc ceea ce caut. Acum mi s-a facut foame. Trebuie sa merg sa mananc ceva. E un restaurant in zona. Am vazut pe un pliant in magazin. Daca si restaurantul arata bine ca pliantul este ok. Aha! Sunt niste panouri directionale care te indruma. Bine gandite. Ajung. Ma asez la masa. Comand (apropo, meniurile sunt foarte misto - MM!). Mananc. Platesc. Plec. am lasat si bacsis, deci am fost multumita. In jur , reclame. Multe reclame. Imi plac. Nu toate. Sunt unele care ar trebui distruse. Insa majoritatea arata bine. Au prestanta. Se vede calitatea materialelor si bunul gust.

Vai!
Dar am uitat sa ma prezint. Numele meu este Exigenta. Exigenta Maxima. Imi cer scuze. Am fost distrasa de aceste lucrari perfecte............


Media Manufactory.
Exigenta ne recomanda!