Consultant Servicii Clienti

SC Romania Hypermarche SA

05-12-2022 | EXPIRA LA 10-12-2022

Job suspendat de companie

RESPONSABILITATI

Haide in echipa din magazinul Cora City Park!


CERINTE

Intampini clientii, gestionezi retururile clientilor conform politicilor magazinului, te asiguri de solutionarea intrebarilor/sesizarilor sau reclamatiilor clientilor, comunici clientilor informatiile solicitate referitoare la produse/promotii/servicii oferite de magazin. Dai dovada de intelegere si toleranta in relatia cu clientii si colaboratorii din magazin.


BENEFICII OFERITE

Iti oferim un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.
Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, trimite la recrutare@cora.ro sau suna la 0374114603. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!