Asistent Social - Constanta

Fundatia pentru o Viata mai Buna

01-09-2015 | EXPIRA LA 03-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asistentul social raspunde de realizarea si coordonarea activitatilor specifice managementului de caz si este responsabil cu coordonarea activitatilor locale prin dezvoltarea de parteneriate cu actori locali publici si privati activi in domeniul dizabilitatii.


CERINTE

Studii superioare de specialitate finalizate, abilitati de comunicare si relationare, capacitatea de a lucra individual si in echipa, rezistenta la stress, cunostinte de limba engleza cel putin la nivel mediu. Experienta profesionala de minim 2 ani.

Experienta in domeniul managementului de proiect si in gestionarea resurselor umane, materiale, financiare si informationale, precum si experienta de lucru cu persoane cu dizabilitati constituie un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

FVB este o organizaţie neguvernamentală şi non-profit, fondată în anul 1999 de organizaţia irlandeză Health Action Overseas. FVB urmăreşte dezinstituţionalizarea tinerilor cu dizabilităţi intelectuale sau etichetaţi ca având dizabilităţi intelectuale şi sprijinirea părinţilor care au în îngrijire tineri cu dizabilităţi să-i menţină în familii, deci în comunitate. Fundatia derulează proiecte în Constanţa şi Galaţi, în parteneriat cu autorităţile locale.