Asistent manager/ Secretara

S.C. COSVITEC EST S.R.L.

11-04-2013 | EXPIRA LA 13-04-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie multinationala italiana, cu sediul in Constanta, cauta Asistent manager/ Secretara


CERINTE

Conditii minime:

-cunoastere buna a limbii italiene;
- cunoastere buna a limbii engleze;
-abilitati de comunicare;
-persoana dinamica, rezistenta la stres;
-fire vesela, optimista;
-cunostinte operare PC;
-aspect placut;
- disponibilitate pentru calatorii.


DESCRIEREA FIRMEI

COSVITEC este un centru de cercetare care a fost creat cu scopul de a realiza programe de cercetare pe plan naţional şi internaţional, care vizează dezvoltarea economică şi industrială. Sinergie strânsă cu instituţiile publice de cercetare şi întreprinderi, face ca lider COSVITEC în zonele aflate sub jurisdicţia sa, datorită punerii în aplicare a programelor de cercetare industrială şi de dezvoltare pro-competitive, foarte aplicate şi puse de a utiliza în sistemul de producţie şi socio-economiceţară. Cercetările efectuate de către COSVITEC include, de asemenea, asistenţă pentru companii şi instituţii în pregătirea de cercetare şi inovare (design), precum şi dezvoltarea de prototipuri şi brevete. COSVITEC este un punct de referinţă calificat în consultanta companiilor, oferind sprijin valoros pentru consolidarea şi îmbunătăţirea proceselor organizaţionale şi de producţie. Printr-o reţea de profesionişti, de înaltă calificare, consorţiu este capabil de a oferi servicii de consultanţă la 360 °, fiind atât un instrument pentru companii in rezolvarea problemelor critice din business cat si o oportunitate pentru inovare tehnologică şi industrie. Metodologia noastră de consultanţă se bazează pe colectarea şi prelucrarea informaţiilor vitale pentru întreprinderi sistematice, în scopul de a permite companiei sa creasca. Serviciul de consultanta COSVITEC include următoarele servicii:

Sprijin pentru crearea de sisteme de calitate şi de management de mediu conform UNI EN ISO 9001: 2000, ISO 14000 Eco-Audit
Sprijin pentru pregătirea sistemelor HACCP
Proiectarea, implementarea şi verificarea lanţului de disciplinare
Proiectarea şi producerea de manuale şi a lanţului de produse cu trasabilitate
Marketing şi Logistică
Practici pentru furnizarea cererii de finanţare nerambursabila
Competenţă în domeniile de formare profesională, experienţă consolidată de-a lungul anilor, permite echipei noastre de consultanţi şi profesori să furnizeze informaţiile şi instrumentele de care oamenii au nevoie pentru a combina tehnologii noi.