Asistent manager

Confidential

29-06-2012 | EXPIRA LA 01-07-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

a) Asigura preluarea apelurilor telefonice si le redirectioneaza care cei care sunt solicitati din exteriorul societatii .
b) In cazul in care cei solicitati nu sunt prezenti in firma va prelua mesajele care le sunt adresate si le va aduce la cunostiinta cand acestia revin la sediu.
c) Transmite si receptioneaza faxuri.
d) Inregistreaza toate documentele care intra sau ies din firma in registrele de evidenta documente Intrari – Iesiri.
e) Distribuie corespondenta.
f) Asigura protocolul ( verifica permanent ca exista stocul necesar de produse de protocol: cafea, zahar, ceai, apa, etc).
g) Se asigura ca exista stocul necesar de consumabile – papetarie (ex. Dosare carton si plastic, plicuri, agrafe, folii protectie etc) precum si cele necesare pentru curatenie ( detergenti, sapun, hartie igienica etc).
h) Va aproviziona stocul necesar de consumabile de papetarie si de protocol deplasandu-se impreuna cu merceologul firmei la un supermarket o data pe luna.
i) Va gestiona la zi lista cu date de identificare a partenerilor societatii ( clienti, furnizori) - date care constau in : denumire completa si corecta, adresa, telefon fix si/sau mobil, email, nume persoane de contact si functia, programul orar cand pot fi gasiti, nume banca si cont Iban.
j) Completeaza corect Ordinele de plata catre furnizori cat si cele de transfer intre conturile detinute de societate.
k) Se ocupa strict de relatia cu Trezoreria : depune ordine de plata si foi de varsamant, ridica extrasele.
l) Arhiveaza in dosar in ordinea cronologica facturile de furnizori si facturile de vanzare (exemplarele rosii si verzi) si puncteaza facturile cu jurnalele de cumparari si respectiv de vanzari semnaland la compartimentul financiar-contabil eventualele inadvertente.


CERINTE

experienta minima 1 an, seriozitate


BENEFICII OFERITE

•salariu, in functie de nivelul de implicare, performanta si rezultate
• dezvoltare profesionala intr-un mediu tanar, competitiv
• participare la traininguri de specialitate atat in tara cat si in strainatate