Angajez Arhitect

SC PROIECT COMPANY CONSTRUCT SRL

27-07-2016 | EXPIRA LA 26-08-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea jobului

Responsabilitati
RASPUNDE DE INTOCMIREA:
- Conceptelor de proiecte;
- Studiilor de solutie;
- Proiectelor tehnice (DTAC, PT): partea scrisa si partea desenata, liste de cantitati, fise tehnice;
- Întocmirea documentaţiilor tehnice pentru obţinerea avizelor şi autorizaţiilor de construire;
- Realizare relevee (daca va fi cazul).

ASIGURA:
- Colaborare cu toate specialitatile in vederea coordonarii proiectului;
- Deplasari in teren - cunosterea situatie, consultari sau/si constatari privind stadiul si situatia lucrarilor proiectate si aflate in curs de realizare.


CERINTE

Candidatul ideal

- Loial;
- Muncitor;
- Serios;
- Rezistent la stres;
- Ordonat;
- Orientare spre rezolvarea problemelor;
- Lucrul in echipa;


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. PROIECT COMPANY CONSTRUCT S.R.L. este o societate infiintata in anul 2005 avand ca principal obiect de activitate arhitectura, executie si proiectare in constructii, cadastru, inginerie. In decursul anilor societatea noastra a reusit sa isi realizeze un portofoliu cu peste 1500 de proiecte finalizate.
Inca din primii ani de activitate, societatea a executat diverse proiecte pentru beneficiari publici si privati, printre acestea numarandu-se proiecte in domeniul turismului, activitati industriale, activitati comerciale si administrative, in domeniul agriculturii, al locuintelor si diverse activitati de prestari servicii. Cu fiecare proiect in parte s-a cunoscut cresterea experientei echipei de conducere din cadrul societatii. In ciuda crizei economice mondiale, societatea noastra a reusit sa aiba o activitate intensa datorita profesionalismului echipei de conducere si a promovarii in mass-media .
In anul 2010 societatea a avut un numar de 60 de proiecte, in anul 2011- 64 de proiecte, in anul 2012 - 70 de proiecte, in anul 2013 - 80 de proiecte , in anul 2014 - 95 de proiecte , iar in anul 2015 - preconizam ca vom avea o creserere de minim 12% fata de anul 2014.