Agent securitate

S.C. Global Security Sistem S.A. - Rompetrol Group

10-10-2010 | EXPIRA LA 16-10-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Global Security Systems angajaza pentru platforma industriala Petromidia-Navodari (transport asigurat), agenti de securitate din Navodari, Constanta si localitatile invecinate, pentru a indeplini urmatoarele responsabilitati:

Asigura in bune conditii paza obiectivului/postului in care a fost planificat/repartizat sa efectueze serviciu, utilizand mijloace si tehnici specifice, in conformitate cu prevederile Legii nr.333 / 2003, HG 1010/2004, normele interne ale societatii (ROF, ROI, Proceduri, Instructiuni, etc.), consemnul general si particular al postului specificat in Planul de Paza al obiectivului.
Activitatea agentului de paza are ca scop esential satisfactia deplina a Beneficiarului in privinta necesitatilor acestuia de paza si trebuie astfel desfasurata incat sa nu prejudicieze in nici un fel raporturile contractuale ale Beneficiarului cu S.C. GLOBAL SECURITY SISTEM S.A. si sa nu contravina prevederilor legale si normelor interne in vigoare, in baza carora agentul de paza isi desfasoara activitatea.


CERINTE

Educatie:
- minimum 8 clase
- certificat de calificare/atestat in meseria de "agent paza si ordine publica" reprezinta un avantaj
- carnet de conducere cat. B reprezinta un avantaj

Experienta profesionala:
-nu este necesara
-peste 6 luni in domeniul de activitate reprezinta un avantaj
- experienta in paza/patrulare cu caini de paza reprezinta un avantaj

Apititudini si atitudini:
-conditie fizica buna
-echilibru emotional/comportamental
-rezistenta la monotonie si izolare
-simt dezvoltat al responsabilitatii
-acceptare si supunere la norme, legi si ordinele superiorilor
-moralitate
-putere de munca si satisfactie in realizarea obiectivelor
-disponibilitate la program de lucru inegal 12/24/12/48, 12/36 sau 24/72
- disponibilitate de a invata conducerea cainilor de paza


BENEFICII OFERITE

Salariu de incadrare brut: 700-720 RON (550-600 net) + transport gratuit + asigurare medicala + analize medicale medicina muncii gratuite + posibilitate de a fi calificat gratuit + contract de munca pe perioada nedeterminata la sfarsitul perioadei de evaluare


DESCRIEREA FIRMEI

Global Security Systems, infiintata in 1999, este o companie privata de servicii de paza si protectie. Din anul 2002 a devenit parte a Grupului Rompetrol, care detine 51% din actiunile companiei.

GSS este unul dintre membrii fondatori si principalii sustinatori ai Asociatiei Romane a Industriei de Securitate, asociatie care respecta si impune standarde profesionale de varf. Acestei calitati i se adauga si recunoasterea, in calitate de membru, al Fundatiei Internationale a Ofiterilor de Paza si Protectie din SUA.

Global Security Systems asigura paza si protectia unor obiective industriale din domeniul petrolier - rafinarii, conducte de transport produse petroliere, statii de benzina, depozite de petrol si produse petroliere, dar si pentru alte categorii de locatii industriale.

Compania opereaza in Bucuresti si in cele 14 subsidiare din Romania prin mai mult de 700 de agenti de paza si securitate, pompieri, tehnicieni ai sistemelor de securitate electronica precum si alte categorii de personal prestator de servicii.

Global Security Sistem este shareholder si subsidiara a A.S. Advanced Security AG, companie germana cu sediul la Munchen, cu 28 de subsidiare in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana, la acestea mai adaugandu-se Rusia, Turcia, Bosnia-Hertegovina.

S.C. Global Security Systems S.A
Sediu social: Bucuresti, Calea Victoriei, nr 222, Bloc D6, etaj 1, camera 104
Punct de lucru: Bucuresti, str. Ilie Gripescu, nr. 1, sector 5
Centrul operational Constanta: DJ 226, Km 23, Navodari, Jud. Constanta