Viitor artist florar

Florariile Magnolia

11-06-2014 | EXPIRA LA 11-07-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

CANDIDATUL IDEAL:

- Crearea de buchete si aranjamente florale
- Consilierea clientilor in alegerea aranjamentelor florale dorite
- Ingrijirea florilor taiate


CERINTE

- Tineri
- Seriozitate
- Creativitate
- Inclinatie artistica
- Abilitati dezvoltate de multitasking
- Atitudine pozitiva fata de clienti si colegi
- Abilitati dezvoltate de comunicare


BENEFICII OFERITE

- Traininguri gratuite de arta florala

DESCRIEREA COMPANIEI:
Florariile Magnolia detin o retea de magazine in Transilvania si Bucuresti si directoratul in Romania pentru Interflora (lider mondial in servicii de livrari de flori la domiciliu cu o retea de peste 58. 000 de florarii atent selectate din peste 150 de tari).

FLORARIILE MAGNOLIA livreaza flori la domiciliu oriunde in Romania in max 4 oresi oriunde in lume in max 24 ore!

Magnolia a reusit ca simpla expresie "comercializare flori" sa poata fi inlocuita cu arta florala, fara ca exprimarea sa para nejustificata, deoarece avem specialisti bine pregatiti, cu master in arta florala, certificate obtinute in Olanda in urma unor cursuri intensive si a colaborarii cu maestrii olandezi. Prin natura lor, floristii nostri sunt artisti.


DESCRIEREA FIRMEI

Înainte de a vă prezenta un scurt istoric al Florăriilor Magnolia, dorim să aducem în atenţia dumneavoastră serviciul principal prin care ne-am remarcat încă de la început şi care ne-a consacrat de-a lungul timpului, anume livrările de flori la domiciliu oriunde în lume.
Florăriile Magnolia deţin o reţea de magazine în Transilvania şi directoratul în România pentru Interflora (lider mondial în servicii de livrări de flori la domiciliu cu o reţea de peste 58.000 de florării atent selectate din peste 150 de ţări).
Florăriile Magnolia livrează flori la domiciliu în Bucureşti şi Cluj-Napoca în max 6 ore, oriunde în România în max 8 ore şi oriunde în lume în max 24 ore!