Tehnician Electronist - Cluj-Napoca

TRENKWALDER-SOBIS S.R.L.

06-05-2010 | EXPIRA LA 12-05-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sa te alaturi noua pe postul de Tehnician Electronist inseamna sa fii pregatit pentru implicarea intr-o varietate de sarcini interesante si provocatoare. Responsabilitatile tale principale ar include interpretarea si decizia asupra reparatiilor necesare si mentinerea unei legaturi permanente cu celelalte departamente implicate.


CERINTE

Cautam
-absolventi si profesionisti cu experienta in Electronica
-experinta de lucru cu placi de baza (orice tip)
-utilizarea aparatelor de masura specifice
-citirea schemelor electronice
-abilitati de operare in Microsoft Office (Word, Excel)
Cerem tuturor membrilor echipei noastre abilitati excelente de lucru in echipa si individual, de a invata repede si de a fi dedicati perfectionarii profesionale continue.


BENEFICII OFERITE

La clientul nostru, o companie multinationala de productie de telefonie mobila, vei beneficia de un pachet salarial competitiv, un mediu de lucru profesionist si sprijin constant in dezvoltarea carierei.


DESCRIEREA FIRMEI

Trenkwalder-Sobis este o companie austriaca specializata in servicii de consultanta in domeniile RESURSE UMANE SI CERCETARI DE PIATA.
Echipa noastra de consultanti furnizeaza solutii complexe si personalizate la provocarile pe care le implica RECRUTAREA SI SELECTIA PERSONALULUI-INSTRUIREA ANGAJATILOR-DEZVOLTAREA ORGANIZATIEI.
Va asteptam la sediile noastre din Baia Mare, Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara.