Sales & Lead Generator

IBC focus

29-01-2013 | EXPIRA LA 28-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Iata in ce credem noi legat de aceasta pozitie:

- Munca reprezinta jumatate din viata activa a unui om. Daca nu iti plac vanzarile...te rugam sa nu aplici la acest job. Asta e prima responsabilitate

- Vei deveni ca un doctor...dar in afaceri, vei identifica noi prospecti si vei incerca sa vezi ce ii doare iar apoi daca putem le oferim si solutii.

- Beneficii: in vanzari rezultatele vorbesc de la sine. Vei avea o parte fixa si comision din vanzari. Fara limite si totul pe cartea de munca.

- Dar stim ca banii nu sunt totul. Vei face parte dintr-o echipa speciala, care recicleaza ceea ce consuma, care invata constant lucruri noi, care respecta munca si rezultatele, care doreste sa faca lumea un loc putin mai bun.


CERINTE

Nu ne intereseaza daca ai studii superioare, sau inferioare, nu ne intereseaza cum arati sau ce culoare are tenul tau, nu ne intereseaza ce nationalitate ai sau daca iti plac cainii sau pisicile.

Ne intereseaza sa traiesti in ziua de azi si sa simti cultura vietii prezente. Ne intereseaza sa stii sa folosesti internetul si sa stii sa comunici la telefon. Te-ar ajuta sa stii Engleza sau orice limba straina in general. Ne intereseaza daca ai citit carti si articole de vanzari si marketing.

Ceea ce ne intereseaza cu adevarat sunt lucruri pe care nu le inveti in scoala; cateva din acestea sunt:
- Sa-ti gasesti energia zilnica
- Sa fii o persoana inteligenta, care stie ce vrea
- Sa stii sa comunici excelent
- Sa fii vesnic curios si dornic (sincer) sa inveti
- Sa iti placa oamenii si sa incerci sa-i intelegi in loc sa-i judeci
- Sa iti placa lucrul bine-facut, sa faci acel 10% in plus fata de media oamenilor


DESCRIEREA FIRMEI

Cu ce se ocupa IBC? Foarte pe scurt: IBC este o companie 100% de marketing care ofera instrumente de vanzari&marketing firmelor din domeniul constructiilor.. Mai detaliat: oferim diverse servicii - incepand de la date despre tot ce se construieste in Romania pana la campanii generatoare de comenzi pentru clientii nostri. Si mai detaliat: vezi pe www.ibcfocus.ro sau da o cautare pe google dupa IBC Focus...