Psiholog

Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie

17-06-2010 | EXPIRA LA 23-06-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Psihologul ofera consultatii beneficiarilor fundatiei, studiaza comportamentul uman, lucreaza in echipa multidisciplinara pentru a dezvolta si a pune in practica planurile individuale de interventie. Este subordonat coordonatorului de centru.


CERINTE

-absolvent de studii superioare in domeniul psihologiei;
-capacitate de a lucra cu persoane defavorizate in mod independent, fara supraveghere directa,dar in concordanta cu scopurile si politica organizatiei si cu planurile strategice locale;
-foarte bune abilitati de comunicare;
-capacitate de lucru in echipa, initiativa si creativitate;
-capacitate de a asculta si comunica cu respect si intelegere cu clientii;
-cunoasterea unei limbi straine;
-cunostinte de operare PC;
-rezistenta la stres


DESCRIEREA FIRMEI

Misiunea Fundatiei Romane pentru Copii, Comunitate si Familie este sprijinirea copiilor vulnerabili si marginalizati, pentru ca acestia sa creasca intr-un mediu familial protector, sa beneficieze de educatie si de serviciile medicale de care au nevoie.

De 12 ani, FRCCF deruleaza proiecte in Transilvania si este una dintre cele mai mari si stabile organizatii neguvernamentale romanesti din domeniul protectiei copilului. In prezent, programele sale cuprind judetele Cluj, Bihor si Satu Mare. Sprijinul este acordat prin programul de dezvoltare comunitara urbana derulat prin intermediul centrelor comunitare, prin programul de dezvoltare comunitara rurala si prin cel de prevenirea a pericolelor migratiei si a traficului de minori.