Programator WEB

Baxi Romania

15-10-2006 | EXPIRA LA 21-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Proiectul nostru reprezinta o ocazie deosebita pentru persoanele pline de entuziasm si pasionate de tehnologie. Acest proiect are la baza un model solid de business si se focuseaza pe experienta traita de utilizator. Alaturandu-te echipei noastre, veti avea posibilitatea sa lucrezi cu tehnologiile WEB (PHP) si WEB 2.0 (AJAX, RSS, APIs).

Daca tu consideri ca te potrivesti profilului nostru sau ai un prieten care doreste sa se alature echipei noastre, atunci trimite-ne un CV si te vom contacta in cel mai scurt timp. Vei putea, astfel, sa faci parte din cea mai dinamica echipa si vei participa la unul dintre cele mai ambitioase proiecte.
Iata cateva dintre elementele care caracterizeaza proiectul nostru :

¿ Lucrul cu baze de date (APIs)
¿ O abordare inovativa a problemelor: dorim sa revolutionam experienta pe care o traieste utilizatorul, folosind tehnologia WEB 2.0. Crezi ca ne poti ajuta? Atunci alatura-te echipei noastre.
¿ Interfata cu utilizatorul
¿ Colaborare si implicare
¿ Cultura antreprenoriala : suntem interesati sa lucram cu specialisti care sunt dornici sa se implice pe termen lung si carora le plac provocarile


CERINTE

Daca, in plus, ai experienta in urmatoarele domenii, atunci nu mai sta pe ganduri si hai sa ne apucam de treaba :

¿ PHP si OOP
¿ MySQL
¿ Ajax
¿ HTML
¿ Experienta JS
¿ Cunostinte de XML
¿ PhotoShop
¿ Cunostinte despre aplicatiile ¿Web-enabled¿
¿ Flash si PHP
¿ Java si PHP, PHPMQ, MantarAy
¿ Templating Engines (Smarty, Savant, Flexy etc)
¿ PHP Frameworks (PEAR, Zend, etc.)


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Baxi comercializeaza pe intreg globul o gama larga de produse: centrale termice de inalta eficienta pe baza de gaz, boilere electrice si cu gaz, radiatoare si aeroterme, alte sisteme de conditionare a aerului - furnizand astfel caldura, apa calda si aer proaspat pentru locuinte, spatii de lucru si cladiri publice.

Marcile incluse in portofoliul Baxi sunt recunoscute in intreaga lume: BAXI, WESTEN, CHAPPEE, POTTERTON, BRÖTJE HEIZUNG, BAYMAK, VALOR, ROCA, HEATRAE SADIA, HS TARM, SICMA ingloband promisiunile Grupului fata de clientii sai de pe intreg globul.

Pentru produsele sale, Grupul Baxi dispune de o retea de distributie la nivel mondial, in peste 50 de tari, coordonata de propria organizatie de vânzari - Baxi International. In Europa, Grupul a investit pe piete strategice, in companii de distributie cu capital propriu sau in sistem joint-venture (cum este si Baxi Romania).