Programator ASP.NET 2.0

Netlogiq

19-06-2006 | EXPIRA LA 25-06-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatii selectati vor trece printr-un training de 1 luna, pe parcursul caruia vor invata sa dezvolte un proiect web de la inceput pina la sfirsit, folosind .NET 2.0, C#, ASP.NET 2.0, XHTML, tableless XHTML, Javascript, CSS, XML/XSLT, IIS, SQL, MS SQL Server 2000/2005, MySQL).
Candidatii selectati vor fi salarizati inclusiv pe perioada trainingului.


CERINTE

- Student sau absolvent de facultate de profil.
- Pasiune pentru programare.
- cunostinte practice de OOP si SQL
- dorinta de a fi la curent cu tot ce e nou in materie de programare
- fluenta in exprimare in limba engleza


BENEFICII OFERITE

- training initial in .NET, C#, ASP.NET, HTML, Javascript, CSS, XML/XSLT, IIS, SQL, MS SQL Server 2000/2005, MySQL
- training saptaminal.
- salariu progresiv si atractiv
- contact cu tehnologii software de ultima ora
- program de lucru de 8 ore, fara overtime, pauza zilnica de 30 minute inclusa
- concediu de odihna de 21 zile


DESCRIEREA FIRMEI

Netlogiq este o firma de servicii online, care colaboreaza cu parteneri din Statele Unite si Europa de Vest. Suntem specializati in site-uri de e-commerce, de licitatii, de servicii online, de corporate identity, aplicatii de curierat, conferinta si videoconferinta si multe altele.

Ne mindrim cu urmatoarele:
- DEZVOLTARE PROFESIONALA CONTINUA. Incurajam inovatia si promovam munca bazata pe best practices. Oferim angajatilor oportunitati reale de dezvoltare profesionala, organizind atit traininguri initiale cit si traininguri de perfectionare saptaminale. Tehnologiile dobindite sunt INTOTDEAUNA de ultima ora si foarte cerute pe piata muncii.
- GRIJA REALA PENTRU ANGAJATI. Suntem prima si singura firma privata de software development care apreciaza faptul ca angajatii sai au nevoie si de viata personala, oferind un program de lucru de 8 ore (inclusiv pauza de 30 minute), intre 8:00-16:00 si evitind orele suplimentare. Oferim si flexibilitate, permitind studentilor, masteranzilor si doctoranzilor sa se poata ocupa de scoala. Este posibila suplimentarea salariului prin lucru acasa.
- GRIJA PENTRU INOVATIE SI CALITATE. Netlogiq a primit in 2005 Premiul pentru Servicii Online la Festivalul de Comunicare Digitala INTERNETICS, Oscarul Internetului romanesc.