Profesor/profesoară de spaniolă

SC Carrion Expedition SRL

13-08-2015 | EXPIRA LA 12-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Căutăm profesor/profesoară de spaniolă pentru a preda cursuri de formare pentru muncitori care au diferite nivele de spaniolă, în Cluj Napoca. Cursurile se vor desfăşura dimineaţa şi/sau după –amiaza.


CERINTE

Cerinţe minime:
- Experienţă minimă de 2 ani în predarea limbilor străine. Se va valora, în special, experienţa în predarea limbilor străine la alte firme.
- Cunoaşterea limbii române şi spaniole nivel avansat (B2 sau nivel mai înalt).
- Disponibilitate materiale didactice.
- Disponibilitate de deplasare la firmă pentru predarea cursurilor.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania de transport Carrion Expedition este unul dintre marii specialişti în transportul frigorific de produse horticole. Funcţionând atât ca transportator cât şi ca agenţie de transport, bazează activitatea sa pe soliditatea organizaţiei, profesionalitate, exigenţă şi experienţa echipei.
Compania nostră administrează 900 de vehicule de transport, proprii şi a colaboratorilor, cu care se efectuază transporturi naţionale şi în restul Europei, în mod regulat.
Toate vehiculele nostre au mai puţin de doi ani de vechime şi sunt echipate cu cele mai bune sisteme de comunicaţii, localizare, mesagerie, telemetrie de refrigerare la remorci, termografe omologate şi sisteme de dezinfecţie, cu obiectivul de a asigura cel mai înalt serviciu pentru clienţii noştri.