OPERATOR PROCESARE SI INSERARE DATE

VESTACASA SRL

19-05-2013 | EXPIRA LA 21-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Atributii
Profilul cautat se va ocupa de normalizarea si actualizarea datelor cuprinse in listele de preturi ale companiilor de design, produse si decoratiuni de interior plecand de la cataloage puse la dispozitie in versiune .pdf.
Cu ajutorului unor instrumente de tipul FOXIT PDF EDITOR, sau alte programe gratuite de captura si prelucrare imagini, va selecta si salva imagini tehnice sau de prezentare a produselor din catalog. Imaginile trebuie salvate in formatele imagine sau vectoriale indicate, iar apoi li se atribuie atribui codurile produselor corespunzatoare, incat sa se faca automat asocierea in baza de date.
Cu ajutorul unor instrumente de tip PDFtoEXCEL, datele inserate in documentele .pdf vor fi analizate si importate in Excel (coduri, descrieri, preturi, etc). In urma analizei si validarii, datele obtinute (fisier .xls) sunt importate in mod semi-automat in baza de date MS Access, astfel incat lista de preturi/catalogul producatorilor sa poata fi incarcate in formatul cerut pe portalul online Arenashop.
Operatorul va trebui sa implementeze proceduri specifice de verificare a corectitudinii datelor introduse in bazele de date, sa elaboreze proceduri si rapoarte in functie de necesitati.
Va interactiona periodic cu echipa tehnica din Italia.

Motivatie
- Flexibilitate si dorinta de a invata
- Interes si dedicatie in desfasurarea propriilor sarcini de lucru
- Interes si motivare personala in vederea incadrarii in mod stabil in firma
- Ambitia si dorinta de a-si imbunatati propriul statut profesional


Competente si abilitati sociale si organizatorice
- Persoana riguroasa și hotarata, responsabilă pentru propriul său rolul și pentru propria munca
- Rapiditate și precizie în îndeplinirea îndatoririlor
- Capaciate de invatare rapida si problem solving
- Abilitati de munca in echipa
- Bune capacitati de cultivare si management al relatiilor interpersonale
- Disponibilitate și dorința de a învăța (proceduri in cadrul bazelor de date; dinamici si caracteristici generale ale domeniului „design interior”)
- Capacitate de implementarea a procedurilor de control al corectitudinii datelor din bazele de date
- Aptitudini de leadership


CERINTE

Cerinte
- O buna cunoastere a pachetului MS Office (Excel, Access)
- O buna cunoastere a Adobe Acrobat Reader (vizualizarea si editare fisiere in pdf)
- Cunoastrea limbajelor SQL si VBA
- Cunoasterea aplicatiilor de comunicare sincrona la distanta
- Nivel mediu/avansat de limba engleza
- Nivel mediu/avansat de limba italiana

Disponibilitate
Program de munca full-time (8h/zi)


BENEFICII OFERITE

Pozitia oferita prevede o perioda initiala de 3-4 luni de formare intr-una dintre companiile grupului, in Italia. Dupa perioada de formare activitatatea se va desfasura in sediul de la Cluj al firmei, comunicand frecvent cu echipa din Italia.


DESCRIEREA FIRMEI

Grup italian care ce coordonează de peste 10 ani o rețea internațională de motoare de căutare pentru persoane aflate in căutare de idei si produse de mobilier, decorațiuni interioare si design interior (adresate cumpărătorilor si profesioniștilor in domeniu, arhitecți, designeri interior, etc.).
Frecventate de milioane de utilizatori, site-urile noastre "Webmobili", "Internicasa", "Tavolaregalo", "Designbest" sunt lidere în universul home furnishing. Cifrele vorbesc pentru noi: peste 8 milioane de vizite în 2012, 500.000 de vizitatori unici/luna, 52 de milioane de pagini vizualizate, 1800 de magazine partenere independente, 800 cataloage producatori, 40.000 de fise de produse catalogate in functie de tip, material si pret. Dorim să ne extindem activitatea si sa dezvoltam un centru în Cluj, iata de ce suntem in cautare de personal.