Manager Resurse Umane

VEL PITAR SA

31-12-2010 | EXPIRA LA 06-01-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Planifică, organizează şi supervizează activităţile de resurse umane.
- Organizează şi coordonează întreg procesul de recrutare şi selecţie de personal pentru posturile vacante, aprobate de conducerea întreprinderii .
- Asigură interpretarea corectă şi aplicarea politicilor de personal ale firmei.
- Urmăreşte şi răspunde de activitatea de stimulare a personalului, conform normelor legale şi prevederilor CCM.
- Planifică şi coordonează orientarea noilor angajaţi pentru a facilita integrarea acestora în organizaţie, urmărind la anumite perioade evoluţia acestora, din punct de vedere a performanţelor profesionale şi adaptabilitatea acestora la cerinţele societăţii.
- Elaborează programul de instruire conform solicitărilor şefilor de compartimente şi răspunde de organizarea cursurilor de perfecţionare interne si externe, conform acestuia.
- Controlează activitatea de evidenţă a carnetelor de muncă, înregistrarea tuturor actelor la ITM, a contractelor individuale de muncă, prestări servicii, evidenţa concediilor medicale, pontajul, verifica corectitudinea întocmirii dosarelor de pensionare, conform legislaţiei în vigoare.
- Coordoneaza activitatea de gestiune a personalului si evidenta remuneratiei salariale.
- Coordonează activitatea de reactualizare a fişelor de post.
- Realizează şi raportează o serie de situaţii cerute de conducerea societăţii, privind structura personalului pe diverse categorii de vârstă, sex, socio-profesionale, fluctuaţia de personal, absenteismul, cauzele acestora, etc.
- Supervizează întreţinerea bazei de date a angajaţilor.


CERINTE

- Studii superioare finalizate (economie/juridice/psihologice)
- Experienta relevanta intr-o pozitie similara (minim 3 ani)
- Bune cunostinte de Managementul Resurselor Umane
- Atestat de Inspector Resurse Umane
- Excelenta cunoastere a Legislatiei Muncii
- Foarte bune cunostinte de operare PC: Word, Excel, Outlook,
- Cunoasterea softului Charisma, de preferat
- Cunoasterea limbii engleze - nivel conversational
- Excelente abilitati de comunicare si negociere
- Capaciatea de a organiza si stabili prioritati
- Initiativa si capacitate de a lucra independent
- Respectarea cerintelor de confidentialitate


DESCRIEREA FIRMEI

Vel Pitar este membra a grupului american de investitii New Century Holdings, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania cu plasamente de peste 200 milioane de dolari. Grupul NCH are in prezent detineri in: industria electrotehnica, panificatie, industria materialelor de constructii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietati imobiliare, fiind actionar majoritar la multe companii din aceste domenii.

Vel Pitar, companie romaneasca aflata intre liderii industriei alimentare, desfasoara activitati la nivel national prin cele 11 puncte de productie fiind prezenta pe segmentele: panificatie, morarit, biscuiti, napolitane, paste fainoase si vanzare cu amanuntul.

Vel Pitar este o organizatie dinamica de peste 5 000 de angajati, care urmareste atragerea de profesionisti orientati spre obtinerea de rezultate. Incurajam initiativa personala, oferind oportunitati deosebite de invatare si crestere, intr-un mediu ce recompenseaza performanta individuala.
Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati site-ul companiei www.velpitar.ro