KEY ACCOUNT MANAGER

Psihoselect

28-01-2009 | EXPIRA LA 11-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana care va ocupa aceasta pozitie va fi responsabila de dezvoltarea strategiei de vanzari si a cailor de promovare a produselor companiei. Noul angajat va identifica piete noi, va extinde portofoliul de clienti Key Account si dealeri la nivel national. De asemenea va trebui sa mentina relatia cu acestia si sa gestioneze colaborarea cu dealerii.


CERINTE

Cautam o persoana cu experienta in domeniul vanzarilor minim 3 ani, absolventa de studii superioare si cunoscatoare a limbii engleze la nivel avansat.
Experienta in negocierea de parteneriate cu dealeri si vanzare tip Key Account sunt necesare.
Reprezinta avantaj cunostintele tehnice si cunoasterea unor softuri grafice.


DESCRIEREA FIRMEI

Psihoselect este compania de consultanta in resurse umane cu o experienta de peste 7 ani pe piata din Romania. Asistam firmele in proiecte de recrutare si selectie de personal pentru pozitii de top si middle management. Pe langa serviciile de recrutare si selectie, clientii beneficiaza si de proiecte de consultanta pentru stabilirea grilei salariale si a structurii optime de personal, precum si de proiecte de dezvoltare personala si training.

Clientul nostru,

Este de departe cel mai mare furnizor de panouri cu afisaj electronic si productie publicitara din marile orase din Romania